TESO-tesi

Egyszerű gyakorlatok, amelyek a család minden tagját felfrissítik.

 

 

Most, hogy nem érdemes kimozdulni otthonunkból, különösen fontos, hogy rendszeresen átmozgassuk a gyerekünket és persze a saját testünket is. Ebben akart segíteni a Bárdosi házaspár is, akik szintén otthonukba szorultak Majával, Sankóval és a cicájukkal… és persze a kígyójukkal, bár ő még nem jelent meg a felvételeken, nem úgy, mint a többiek.

Karanténtorna Bárdosiékkal! Forrás: csalad.hu

https://csalad.hu/csaladban-elni/egy-kicsi-mozgas-mindenkinek-kell

 

 

„A néptánc felvidít és közösséget teremt. A Magyar Nemzeti Néptáncegyüttes elindította a néptánc-challange kezdőknek projektet, hogy a nehéz időszak végére ti lehessetek a táncházak ördögei! Íme az első kihívás Sánta Gergő és Sánta-Bíró Anna előadásában!”

KATT:

Forrás: M2 Petőfi TV

 

Jártas vagy néptáncban? Vagy csak érdekel a néptánc, de még nem volt időd foglalkozni vele? Itt az idő! Az otthoni lét millió lehetőséget teremt! Katt’ a linkre:

Tánc Challenge

A néptánc felvidít és közösséget teremt.💃🕺A Magyar Nemzeti Néptáncegyüttes elindította a néptánc-challange kezdőknek projektet, hogy a nehéz időszak végére ti lehessetek a táncházak ördögei!😉Íme az első kihívás, Sánta Gergő és Sánta-Bíró Anna előadásában! Ha igazán bátrak vagytok, itt kommentben, vagy Instagramon, a #petofilive-ot tagelve meg is oszthatjátok, hogy megy!👇#M2PetőfiTv #ÉnVagyokItt #AzEstédRitmusa

Közzétette: M2 Petőfi TV – 2020. március 23., hétfő