ERDÉLYI NYARALÁS

2018.05.07.

35 ezer forint összegű étkezési Erzsébet-utalvánnyal ismeri el az Erzsébet Táborok az „Ivói Erzsébet-tábori” vakáció esetén is a táborozó gyermekeket kísérő pedagógusok, felnőtt kísérők elhivatott, nyári iskolai szünidőben végzett munkáját. Május 29-ig lehetett jelentkezni a Madarasi Hargita lábánál fekvő „Ivói Erzsébet-tábor” ötnapos, négyéjszakás vakációs turnusaira.

Az erdélyi kikapcsolódás Magyarország legnagyobb táboroztatási programjának keretében valósul meg, amelynek szervezését az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány végzi. A minimum 29, maximum 145 fős gyermekcsoportok számára hétfőtől péntekig az ivói táboron belül és azon kívül is minden helyi program ingyenes, továbbá a napi ötszöri étkezés, valamint a vonattal történő oda- és a visszautazás költsége is biztosított.

A Madarasi Hargita lábánál fekvő „Ivói Erzsébet-táborba” a magyarországi székhelyű köznevelési és gyermekvédelmi intézmények jelentkezhettek. A pályázatokat május 29-ig lehetett benyújtani az erzsebettaborok.hu weboldalról elérhető E-Táborok online jelentkezési felületen a június 17. és szeptember 1. között tartó nyári táborok valamely turnusára.

Az ivói Erzsébet-táborozás esetén egy nap az oda- és egy nap a hazautazás ideje, így összesen hét napos távollétet jelent a határon túli vakáció. Az indulásnak és a hazaérkezésnek is a budapesti Keleti pályaudvar a helyszíne, az utazás során 1-1 éjszakát a vonaton, hálókocsiban töltenek a gyermekek és az őket kísérő pedagógusok.

Az erdélyi táborozás mindössze 1000 Ft-os költséget jelent az érintett családok számára, amelynek befizetését a pályázó szervezet vagy egyéb intézmény is átvállalhatja. Az összeg magában foglalja a teljes ellátást, továbbá a környékbeli kirándulások útiköltségét és a különféle belépők árát is. Az utazás ingyenes, és minden tábori eszköz és program térítésmentesen vehető igénybe. Valamennyi Erzsébet-táborban kiemelten fontos a biztonság: az Ivói Erzsébet-táborban orvosi rendelő működik, valamint az Erzsébet Alapítvány állandó orvosi ügyelettel gondoskodik a gyermekek testi és lelki épségéről.

Jelentkezésekkel kapcsolatos kérdések esetén az Erzsébet Alapítvány munkatársai a +36 1 445 0215-ös vagy a +36 1 445 0216-os telefonszámokon, illetve az ugyfelszolgalat@erzsebettaborok.hu e-mail címen állnak rendelkezésre.

Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány

 

Ezek is érdekelhetnek

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!