MESÉS ERZSÉBET-KARÁCSONY

2019.10.08.

Évről évre egyre több gyermek lehet részese az egész évet átívelő Erzsébet Táborok programjainak. Az év végéhez közeledve pedig az Erzsébet-karácsony is a diákokra vár. A Fővárosi Nagycirkusz december 11. 12. és 13-i előadásaira 2019. október 7-től lehet jelentkezni.

Az Erzsébet-karácsony 2016-ban hagyományteremtő szándékkal indult. Első alkalommal az Operaház és a Fővárosi Nagycirkusz előadásainak több mint 2500 fiatal lehetett részese, 2017-ben pedig már majdnem 5000 gyermek számára biztosított felejthetetlen élményeket a táboroztatási program a Művészetek Palotája, a Fővárosi Nagycirkusz, a Nemzeti Színház és az Erkel Színház ünnepi előadásain keresztül. Az ünnepi program 2018-ban a Családok éve részeként valósult meg Budapesten, a Papp László Budapest Sportarénában, ahová az ország minden pontjáról érkeztek diákok. A táboroztatási program részeként a szervező Erzsébet Alapítvány ajándékokkal kedveskedett minden gyermek számára, és a diákcsoportok utazása és étkezése is minden évben térítésmentes a résztvevők számára.

Idén decemberben összesen 6 alkalommal vehetik birtokba a gyermekek a Fővárosi Nagycirkuszt, ahol a Hófödte Álom – Ősi cirkuszi mese című csodákkal teli ünnepi műsor várja a résztvevőket. Az utazási költségről, a programról, az étkezésről és a hazaútra való hidegcsomagról is gondoskodik a táboroztatási programot szervező Erzsébet Alapítvány, a gyerekek pedig ajándékot is kapnak.

 

 

Az Erzsébet-karácsony 2019. évi budapesti programjaira 1-12. évfolyamos, érvényes tanulói jogviszonnyal rendelkező diákokkal jelentkezhetnek a magyarországi székhelyű köznevelési intézmények (minimum 10 fő diák, maximum 150 fő diák jelentkeztetésével).

Jelentkezni az E-TÁBOR PLUSZ felületén lehet.

A jelentkezés beadási határideje: 2019. november 7. csütörtök 14 óra

Fontos! Egyéni jelentkezési lehetőség nincs, a fővárosi karácsonyi programra köznevelési intézmények jelentkezhetnek diákcsoportokkal!

#KREATÍV, egy rendkívüli lehetőség is kínálkozik a 2019-ben valamely Erzsébet-táborban részt vevő gyermekek számára, az Alapítvány „Kreatív pályázatot” hirdetett, melynek garantált nyereményként a díjazottak részt vehetnek a 2019. évi Erzsébet-karácsonyon! Bővebb információ: http://erzsebettaborok.hu/kreativ/ 

 

Ezek is érdekelhetnek

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!