CSALÁDOK ÉVE – ERZSÉBET-KARÁCSONY

2018.10.18.

A 2018. évi Családok éve – Erzsébet-karácsony december 20-án 18 órától a Papp László Budapest Sportarénában lesz. A közel kétórás ünnepi műsor számos komoly- és könnyűzenei előadást, meghitt pillanatokat, tartalmas időtöltést és felejthetetlen emlékeket kínál kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A táborozási időszak ugyan lezárult, ám az Erzsébet Táborok programjai korántsem értek véget. Az Alapítvány Magyarország legnagyobb táboroztatási programjának megvalósításán túl, még több helyszínen és még több lehetőséget biztosíthat a Családok évének égisze alatt, ingyenes programokkal, rendezvényekkel is hozzájárulva a gyermekek és az egész család tartalmas időtöltéséhez. A Családok éve rendezvények sok esetben ünnepek köré szerveződnek, gyakorta országos eseményeken és helyszíneken teremtik meg a család minden tagja számára az élménydús kikapcsolódást. A december is tartogat különleges programokat, amelyek között szórakoztató és kulturális események egyaránt vannak. Több rendezvény is az összetartásra, az egymásra való figyelemre, a meghitt ünnepi készülődésre, a törődésre és a közösen töltött idő fontosságára helyezi a hangsúlyt, így a Családok éve – Erzsébet-karácsony is utóbbiak jegyében zajlik. A kicsik és nagyok a varázslatos előadások átélése mellett az előadók generációkon átívelő családi hagyományait is megismerhetik 2018. december 20-án a Papp László Budapest Sportarénában.

A Családok éve – Erzsébet-karácsony résztvevői 17 órától foglalhatják el helyüket a nézőtéren, ez idő alatt már a Bozsódi Vonósnégyes zenél az érkezőknek, majd 18 órakor kezdődik az ünnepi megnyitó és a koncertek. A közel kétórás műsor ideje alatt a résztvevők különféle zenei stílust képviselő előadóművész-családokkal ismerkedhetnek meg. Fellép a Bogányi család (Bogányi Gergely, Bogányi Tibor, Bogányi Bence, Bogányi Bernadett), a Gryllus család (Gryllus Vilmos, Gryllus Dániel, Gryllus Dorka, Gryllus Soma), Vujicsics Együttes és a Zsuráfszky család. Továbbá a testvéri szeretet is produkciókban ölt testet: a Parno Graszt, Boban Markovic Orkestar (Boban és Marko Markovic), Malek Miklós és Malek Andrea, Wolf Péter és Wolf Kati, Király Linda és Király Viktor, valamint a 200 éves Eötvös Cirkusz dinasztia tagjai és a Bolyki Brothers Énekegyüttes is színpadra lép.  A műsor zárásaként a Cantemus Kóruscsalád és az est folyamán fellépő valamennyi művész és a közönség részvételével zajlik a finálé.

A Családok éve – Erzsébet-karácsonyra a jelentkezés lezárult. A Családok éve – Erzsébet-karácsonnyal kapcsolatos kérdések esetén az Alapítvány ügyfélszolgálata készséggel áll rendelkezésre az  ugyfelszolgalat@erzsebettaborok.hu e-mail címen, illetve a 06-1/445-0215 és a 06-1/445-0216 telefonszámon (Hétfő – Csütörtök 9:00 – 17:00 és Péntek: 9:00 – 15:00).

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!