INGYENES UTAZÁS BUDAPESTRŐL A BALATONI ERZSÉBET-TÁBOROKBA!

2018.05.31.

Magyarország legnagyobb táboroztatási programjának keretében rendkívüli lehetőség nyílik a nyári balatoni Élménytáborokba utazók számára. Az Erzsébet Táborok a Zánkán vagy Fonyódligeten nyaraló csoportoknak budapesti indulással, a turnusok záró napján pedig budapesti érkezéssel biztosít ingyenes utazási lehetőséget. Az Erzsébet-különjáratok a Budapest-Déli pályaudvarról indulnak és oda is érkeznek vissza a turnusok záró napján.

Az Élménytáborok kapcsán kiemelt cél a nyári szünidő tartalmas eltöltésének, a gyermekek önfeledt kikapcsolódásának és napi étkezésének biztosítása. Ehhez idén már az utazási költségek terén is biztosított az együttműködés: a zánkai és a fonyódligeti Erzsébet-táborokban részt vevők 2018. június 17-től térítésmentesen utazhatnak különvonattal a Budapest-Zánkafürdő, Zánkafürdő-Budapest, valamint a Budapest-Fonyódliget, Fonyódliget-Budapest szakaszokon.

Az utazáshoz 80 fős kényelmes, mosdóval ellátott és biztonságos vonatok állnak rendelkezésre.  Az ingyenes utazási lehetőség az Erzsébet Táborok számára fenntartott vonathelyek lefoglalásával zajlik: a férőhelyek betöltése jelentkezési sorrendben történik. A zánkai különjárat befogadóképessége 1000 fő, a fonyódligeti járaton pedig 500 fő utazása biztosított.

A jelentkezési határidő június 10. volt.

A kizárólag az Erzsébet-táborozók számára biztosított vonatok vasárnap délelőttönként a budapesti Déli pályaudvarról indulnak Zánkára és Fonyódligetre. Visszafelé a tábori turnusok utolsó napján, tehát péntek délelőttönként indulnak a különjáratok.  A táborozók már a kora délutáni órákban megérkeznek a Déli pályaudvarra, ahonnan tovább folytathatják útjukat.

Az utazással kapcsolatos bővebb információkért keressék bizalommal az Erzsébet Táborok ügyfélszolgálatát a +36 1 445 0215-ös vagy a +36 1 445 0216-os telefonszámokon, illetve az ugyfelszolgalat@erzsebettaborok.hu e-mail címen.

Ezek is érdekelhetnek

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!