KÜLÖNLEGES PROGRAMOT KÍNÁL AZ ALAPÍTVÁNY A NAPKÖZI ERZSÉBET-TÁBOROK RÉSZTVEVŐINEK!

2019.04.18.

2019-ben a Napközi Erzsébet-táborra gyermekeket jelentkeztető iskolák, pedagógusok, családsegítő szolgálatok és központok, valamint kötelező közművelődési feladatokat ellátó intézmények a Fővárosi Nagycirkusz előadására is jelentkeztethették a tanulókat. A lehetőség az Erzsébet Táborok keretében biztosított, és a már beadott jelentkezések esetében volt mód jelezni, hogy a csoportok élni szeretnének a lehetőséggel.

2019. április 25-ig lehetett jelentkezni a Napközi Erzsébet-táborok megvalósítására, amely idén az 5-9. turnusban résztvevő gyermekek és kísérőik számára egy nem mindennapi cirkuszi előadást is többletprogramként kínál péntek délelőttönként Budapesten, a Fővárosi Nagycirkuszban.

A Fővárosi Nagycirkusz porondján „Repülőcirkusz” kel életre, melyben világszerte ismert artistaművészek kápráztatják el a publikumot. A művészek közül többen is szerepeltek a „Dumbó” című Disney-filmben, mely idén került a mozikba.

Egy világhírű olasz bohóc, modellrepülő reptetés, rúdugrószám, kutyaszám okos kis négylábúakkal, artisták földön és levegőben, lenyűgöző akrobaták, ügyes kezű zsonglőrök és még számos csoda részesei lehetnek a napközisek!

Az előadáson való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. Az utazás költsége az elnyert összeg keretében elszámolható. A részletek megtalálhatók az E-TÁBOR PLUSZ felületen https://etaborplusz.hu/Core/, a kiránduláshelyszíneket összefoglaló mellékletek első oldalán.

Ezek is érdekelhetnek

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!