LEGYÉL TESO!

2019.01.30.

Január 30-án megjelent a 2019. évi Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatárs – TESO – pozíciók jelentkezési felhívása: tavaszi és nyári turnusokra egyaránt lehet jelentkezni.

Részletek és jelentkezés IDE kattintva.

A jelentkezési határidő 2019. március 3. vasárnap 23:59 !

 

Kik a TESO munkatársak?

Altáborvezető:

Mivel mindenkinek szüksége van egy nagytesóra, a mi TESO-ink munkáját is összefogja egy fő TESO – ők az Altáborvezetők, akik több éves táboroztatói tapasztalattal rendelkeznek az Erzsébet-táborokban. Minden Altáborvezető egy-egy adott színű altábor segítőit irányítja. A kísérőkkel együtt a gyerekekért dolgozik, napi szinten kapcsolatot tart a Táborvezetővel, és hozzá is fordulhatnak az adott altábor lakói információért vagy segítségért.

Az Altáborvezetők is TESO-k, így szervezői munkájuk mellett ők is segítői egy-egy nagyobb gyermekcsoportnak.

TESO-k: a Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak, akik az izgalmas tábori programok megvalósításában segédkeznek. Fő feladatuk a táborozó gyermekek aktív foglalkoztatása, a tábor napi programjainak előkészítése, valamint lebonyolítása. Ismeretterjesztő és kézműves foglalkozásokat tartanak, sportbajnokságokat, ügyességi versenyeket és tréfás játékokat rendeznek, kreativitásukkal és lelkesedésükkel színesebbé teszik a tábor életét, és mindenben segítenek, amiben csak tudnak.  Ők az Erzsébet Táborok narancssárga pólós szuperhős-csapatának tagjai, akik azért dolgoznak, hogy minden ottalvós Erzsébet-táborba érkező gyermek csodálatos élményekkel gazdagodjon.

 

Az ottalvós Erzsébet-táborokban izgalmas és élménydús programokon keresztül biztosított a gyermekek számára az önfeledt, biztonságos és tartalmas kikapcsolódás. Ennek megvalósításában most Te is részt vehetsz!

 

 

Ezek is érdekelhetnek

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!