MUTASD MEG, ÍRD LE, ALKOSS!

2017.10.06.

Tisztelt Látogatónk! Tájékoztatjuk, hogy a beadási határidő 2017. november 8-án lejárt!

 

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány csoportos és egyéni kreatív felhívást hirdetett mindazok számára, akik 2017-ben ott voltak a zánkai vagy a fonyódligeti Erzsébet-táborok tavaszi, nyári vagy őszi turnusaiban, illetve a Napközi Erzsébet-táborokban.

A legkiválóbb egyéni pályamunkák alkotói lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek (felnőtt kísérővel együtt) az idei Erzsébet-karácsony valamely kulturális programján. Csoportos pályázat esetén a nyertes alkotók a jövő évi Élménytáborokban nyaralhatnak egy héten át. A második és harmadik díjjal büszkélkedő csoport számára pedig a 2018-as tavaszi vagy őszi időszakban biztosított az osztálykirándulás a Balaton parti ottalvós Erzsébet-táborokban.

A kreatív felhívás – amelyre intézmények tudtak jelentkezni – célja, hogy az ún. ottalvós, valamint a napközi Erzsébet-táborokban részt vevő gyerekek a széles nyilvánosság előtt is megmutathassák tehetségüket. Ehhez pedig nem kellett mást tenni, mint megörökíteni a tábori élményeket írott-, képzőművészeti-vagy videó pályamunka formájában. Egy pályázó kategóriánként egy alkotással nevezhetett.

Egyéni pályamunka esetén 1–6. és 7– 11. osztályosok művét vártuk, míg a csoportosan indulók körében nem volt korosztályi bontás. Utóbbinál a gyermekek és kísérő pedagógusaik értendők egy csoport alatt, tehát azok a táborozók, akik együtt élték át egy turnus élményeit, legyen szó akár a tavaszi vagy őszi, akár a nyári balatoni vagy otthoni Napközi Erzsébet-táborokról.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!