MUTASD MEG, ÍRD LE, ALKOSS!

2017.10.06.

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány csoportos és egyéni „Kreatív” pályázatot hirdet mindazok számára, akik 2017-ben ott voltak a zánkai vagy a fonyódligeti Erzsébet-táborok tavaszi, nyári vagy őszi turnusaiban, illetve a Napközi Erzsébet-táborokban.

A legkiválóbb egyéni pályamunkák alkotói lehetőséget kapnak arra, hogy részt vegyenek (felnőtt kísérővel együtt) az idei Erzsébet-karácsony valamely kulturális programján. Csoportos pályázat esetén a nyertes alkotók a jövő évi Élménytáborokban nyaralhatnak egy héten át. A második és harmadik díjjal büszkélkedő csoport számára pedig a 2018-as tavaszi vagy őszi időszakban biztosított az osztálykirándulás a Balaton parti ottalvós Erzsébet-táborokban.

A pályázatra azok az intézmények tudnak jelentkezni, amelyek sikeres pályázatot nyújtottak be 2017-ben. A pályázat célja, hogy az ottalvós, valamint a napközi Erzsébet-táborokban részt vevő gyerekek a széles nyilvánosság előtt is megmutathassák tehetségüket. Ehhez pedig nem kell mást tenni, mint megörökíteni a tábori élményeket írott-, képzőművészeti-vagy videó pályamunka formájában. Fontos, hogy egy pályázó kategóriánként egy alkotással nevezhet.

Egyéni pályázat esetén 1–6. és 7– 11. osztályosok művét várjuk a pályázó intézménytől, míg a csoportosan pályázók körében nincs korosztályi bontás. Utóbbinál a gyermekek és kísérő pedagógusaik értendők egy csoport alatt, tehát azok a táborozók, akik együtt élték át egy turnus élményeit, legyen szó akár a tavaszi vagy őszi, akár a nyári balatoni vagy otthoni Napközi Erzsébet-táborokról.

A pályaművek és az adatlapok kizárólag együtt érvényesek, azokat postai úton várjuk az alábbi címre: 1134 Budapest, Váci út 35. VII. em. 

A beadási határidő: 2017. november 8.

A pályázati kiírás IDE KATTINTVA érhető el.

Ezek is érdekelhetnek

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!