Helyszínek

Saját ottalvós helyszíneink

Zánkai Erzsébet-tábor

Festői környezetben, a Káli-medencében, Tihany és Badacsony között helyezkedik el a Zánkai Erzsébet-tábor. A több mint 100 hektáros komplexum saját balatoni partszakasszal, hatalmas zöldterülettel, sportpályákkal és számos ingyenesen igénybe vehető szolgáltatással – például sárkányhajókkal, kalandparkkal, sportcsarnokkal – várja a táborozó gyerekeket.

Fonyódligeti Erzsébet-tábor

„A véget nem érő Balaton-part” – sokan így jellemzik a Fonyódligeti Erzsébet-tábort, amely másfél kilométer hosszan nyúlik el a magyar tenger mellett. A közel 1100 férőhelyes létesítmény faházai között sportpályák – többek között strandröplabda-pálya, futballpálya – várja a vakációzó fiatalokat. A hamisítatlan tábori hangulat és az élményekben gazdag kikapcsolódás garantált!

Ivói Erzsébet-tábor (Hargita)

Csodálatos környezetben, a Madarasi Hargita lábánál található az Ivói Erzsébet-tábor. A 2,5 hektár területű táborhelyen összesen 180 férőhely van. A lélegzetelállító kilátás és természeti szépségek mellett számos szolgáltatás és kirándulási lehetőség várja a határon innen és túlról érkező táborozókat.

A Gyógyító Szent Erzsébet-táborok helyszínei

Zalaszabar

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!