Kik a TESO munkatársak?

TESO-k: a Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak, akik a színes tábori programok megvalósulásában segédkeznek. Ők az Erzsébet Táborok narancssárga pólós szuperhős-csapata, akik azért dolgoznak, hogy minden hozzánk érkező gyerek csodálatos balatoni élményekkel gazdagodjon.

Altáborvezető TESO:
Mivel mindenkinek szüksége van egy nagytesóra, a mi TESO-ink munkáját is összefogja egy fő TESO – ő az Altáborvezető. Minden Altáborvezető egy-egy adott színű altábor segítőit irányítja. A kísérőkkel együtt a gyerekekért dolgozik, napi szinten kapcsolatot tart a táborvezetővel, és hozzá fordulhatnak az adott altábor lakói információért vagy segítségért.
Az Altáborvezetők is TESO-k, így szervezői munkájuk mellett ők is segítői egy-egy nagyobb gyerekcsoportnak.

 

Legyél a TESOnk!

Ha szeretnél egy fiatalos, energikus és vidám csapat tagja lenni, csatlakozz hozzánk és légy TESO az Erzsébet Táborokban! TESO-ként, azaz a Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársként gyerekekkel dolgozhatsz és a nagyszerű nyári élmények mellett értékes tapasztalatot is szerezhetsz programszervezés, -tervezés és -lebonyolítás terén.

Szeretettel várjuk táborainkba önkénTESO-ként azokat, akik önkéntes munkájukkal segítenék a gyermekek és a táboroztatók mindennapjait. Hiszen az egész tábori lét erről szól: élményt adni jó!

A tábori munka változatos, izgalmas, kihívásokkal teli és igazán hálás. A jelentkezés időszakáról, feltételeiről bővebben olvashatsz a www.erzsebettaborok.hu/teso oldalon.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!