Tihany

A Gyógyító Szent Erzsébet-táborok tihanyi helyszínén a daganatos betegségből, a leukémiából gyógyuló, az ország gyermekonkológiai centrumaiban kezelt gyermekek nyaralhatnak 6 napos, 5 éjszakás turnusokban. Ez idő alatt teljes körű ellátás, napi ötszöri étkezés (tekintettel a speciális étkezési igényre is) biztosított a táborozóknak.

A táborhelyszín különleges, hiszen a Tihanyi-félszigeten helyezkedik el, mindössze 100 méterre a Balaton-parttól, így csodálatos látvány tárul a táborozók elé.

A szálláshely jól felszerelt, saját fürdőszobás, kétágyas, háromágyas és négyágyas szobákkal rendelkezik, valamint étterem is található a táborban. A szabadidős elfoglaltságokhoz rendezett kert áll a gyerekek rendelkezésére, ahol lehetőség van focizni, asztaliteniszezni és a klasszikus számháborúnak is tökéletes helyszíne.

A gyermekeket 24 órás figyelem övezi, a szakszerű felügyeletet szakorvosok és ápolók látják el. Gyógyulást támogató környezet és színes programok várják a gyerekeket: focizás, pingpongozás, játékos vetélkedők, számháború, séta a Tihanyi félszigeten, „vízen járás” – azaz SUP-ozás – a Balatonon és az elmaradhatatlan balatoni fürdőzés, strandolás.