Ajánló – BOOKR Kids

BOOKR Kids


Első lépés: olvasd el a cikket, és mutasd meg a szüleidnek is!

A Samsung és a BOOKR Kids jóvoltából 2020. március 20-tól egy hónapon át ingyenesen elérhető a Mesetár összes könyve.

Ezeket a sorokat olvasva, diákként már szereztetek valamennyi rutint az otthoni tanulásban. A tabletek, okostelefonok és számítógépek mesterszintű felhasználói vagytok, hiszen naponta használjátok a Discordot, TikTokot, Vibert, Messengert, Instagramot.

Egy olyan applikációt ajánlunk most nektek, amivel kedvenc esti meséiteket, regényeiteket, történeteiteket érhetitek el okostelefonon és tableten. A sztorik animációkkal és kedvenc magyar színészeink hangjával elevenednek meg, a történetek végén pedig memóriajátékokat, sudokut, színezőt, rímkereső játékokat találhattok.

A BOOKR Kids „könyvespolcain” fellelhető például a Vuk, A kis herceg, a Pál utcai fiúk, illetve angol tanulást segítő tartalmak (7-13 éves korosztálynak) is.

A Mesetár használatával az olvasás még élvezetesebbé válik, és azok is kedvet kaphatnak hozzá, akiknek még esetleg gyakorlásra van szükségük, hiszen szótagolós és diszlexia-barát történetekkel is találkozhattok a felületen. A korosztályotok megadásával a nektek ajánlott mesék birtokába juthattok, így új és izgalmas történeteket is felfedezhettek az applikáció segítségével. A Mesetár könyvespolcán többféle könyv- és szövegtípus között keresgélhettek, a legkedvesebb történeteket pedig a „Kedvencek” polcra helyezhetitek. A Mesetár előnye, hogy a letöltött mesék offline módban is elérhetőek, mesekönyv, hangoskönyv, animáció és játék is egyben. A szereplők mozognak, érintésre reagálnak, valóban megelevenednek, és minden mese végén egy ajándékfeladat vár rátok (puzzle, memóriajáték).

Ha úgy gondoljátok, hogy ehhez már nagyok vagytok, akkor mutassátok meg a kistesóitoknak, együtt is jó móka lehet a felfedezése.

A BOOKR Kids Mesetárat letölthetitek az App Store-ból és a Google Play áruházakból is. De előtte mindenképp kérdezzétek meg a szüleiteket!

 

Google Play áruház telepítése (tablet, okostelefon):

  1. Google Play áruház megnyitása
  2. BOOKR Kids Mesetár megkeresése a keresőben
  3. BOOKR Kids Mesetár telepítése
  4. BOOKR Kids Mesetár digitális polcainak használata

App Store-ból telepítése (tablet, okostelefon):

  1. App Store alkalmazás megnyitása
  2. BOOKR Kids Mesetár megkeresése a keresőben
  3. BOOKR Kids Mesetár telepítése
  4. BOOKR Kids Mesetár digitális polcainak használata

 

A különböző előfizetői csomagokról további információ ITT.

 

Forrás (kép és tartalom):
https://bookrkids.com/
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.bookrdigial.bookrkids&hl=hu
https://pixabay.com/