Ottalvós Erzsébet-táborok
Nyári Élménytábor Zánkán

A nyári szünidőben, vasárnaptól péntekig tartó, hatnapos, ötéjszakás turnusokban.

Nyári Élménytábor Fonyódligeten

Vasárnaptól péntekig tartó jurtasátras, ottalvós táborok a Balaton déli partján. Napi ötszöri étkezé...

Osztálykirándulás Zánkán

Háromnapos, kétéjszakás ottalvós Erzsébet-táborok tavasszal és ősszel. Hétfőtől szerdáig és szerdátó...

Diabétesz Erzsébet-tábor
Diabétesz Erzsébet-tábor Zánkán

Biztonságos kikapcsolódás az 1-es típusú diabéteszes gyermekeknek a Zánkai Erzsébet-táborban a diabé...

Diabétesz Erzsébet-tábor külső helyszínen ottalvós és napközi formában

Diabétesz Erzsébet-táborok napközi és ottalvós formában, az ország bármely pontján, gyermekdiabetoló...

Napközi Erzsébet-tábor
Napközi Erzsébet-tábor

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen, színes programok és élmények az ország minden pontján megszerv...

Gyógyító Szent Erzsébet-tábor
Gyógyító Szent Erzsébet-tábor Zalaszabarban

Biztonság, odafigyelés, élmények. Hatnapos, ötéjszakás élményterápiás táborok térítésmentesen a spec...

Családi Gyógyító Szent Erzsébet-tábor Zalaszabarban

Különleges Erzsébet-tábor Zalaszabarban, a speciális odafigyelést igénylő gyermeket nevelő családok ...

Erdélyi Erzsébet-tábor
Nyári Élménytábor Erdélyben

Felejthetetlen élmények a magyarság „erdélyi szigetén”. Vasárnaptól szombatig tartó kikapcsolódás az...

Családi Erzsébet-tábor
Családi Erzsébet-tábor Zánkán

Péntektől vasárnapig együtt a család a „Zánkai Erzsébet-táborban”. Hétvégente a gyermekek a családta...

Erzsébet-karácsony
Erzsébet-karácsony

A korábban egynapos Erzsébet-karácsony programjai többnapos, ottalvós programsorozattá váltak a zánk...

sun boat fish fish

Jelentkezési információk

Jelentkezők köre

Az Erzsébet Táborok egész éves rendszerének különféle típusú Erzsébet-táboraiba jellemzően köznevelési intézmények jelentkezhetnek gyermekcsoportokkal az E-tábor Plusz online felületen. Egyéni jelentkezésre nincs mód.

Regisztráció az E-tábor Pluszban

A jelentkezéshez regisztrálni kell az E-tábor Plusz online felületen: https://etaborplusz.hu/Core/. Többféle szervezeti típussal lehet regisztrálni, a különböző szervezeti típusoknak az adatbekérése változó.

A felületen a „Regisztráció” gombra kattintva lehet megkezdeni a regisztrációt: A gyermekeket jelentkeztető intézmény és az ehhez regisztráló felnőtt adatait (név, telefonszám, e-mail cím, jelszó)  szükséges megadni a felületen.

Az E-tábor Plusz a fiókadatokban megadott e-mail címre küld egy aktiváló üzenetet, amire rá kell kattintani ahhoz, hogy a regisztráció befejeződjön. Aktiválás nélkül a regisztrációban megadott adatok 72 óra után automatikusan törlődnek a rendszerből. Aktiválást követően jelentkezzünk be az E-tábor Plusz felületre.

A megadott e-mail címmel lehet a későbbiekben bejelentkezni az E-tábor Plusz felületre, a továbbiakban pedig erre az e-mail címre érkeznek a különféle Erzsébet-táborokkal kapcsolatos értesítések.

Ha iskolával regisztrálunk, akkor bizonyos adatok automatikusan generálódnak a megadott intézmény neve alapján. Amennyiben ezek az adatok nem megfelelőek, eltérnek az eredetiektől, akkor is fejezzük be a regisztrációt, majd jelentkezzünk be a felületre rend szerint. Belépést követően Szervezeti adatok menüpont alatt, az intézményi adatokra kattintva van lehetőség az adatok módosítására.

 • Részletes útmutató „Magyarországi Klebelsberg Központ fenntartású iskola” regisztrációjához IDE kattintva

Jelentkezések adatkezelési tájékoztatója

Az Erzsébet Alapítvány a jelentkezések során megadott személyes adatok kezelése tekintetében a 2016/679/EU európai parlamenti és tanácsi rendelet (általános adatvédelmi rendelet, GDPR), valamint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (Infotv.) rendelkezéseit betartva jár el. A jelentkezésekre vonatkozó részletes adatkezelési tájékoztató az E-tábor Plusz felületén, a regisztrációt követően érhető el.

Felhívás megjelenése

A felhívás az Erzsébet Alapítvány által meghirdetett táborok és programok lehetőségét, a jelentkezést, továbbá feltételeit magában foglaló dokumentum.

Egy adott kiírás megjelenéséről a regisztráció során megadott e-mail címre kézbesítünk levelet. Az E-tábor Plusz felületen a „Kiírások” menüpontban lehet megtekinteni az aktuálisan aktív (nyitott), és az adott éven belüli korábbi (aktuálisan inaktív) jelentkezési felhívások kiírásainak listáját. Jelentkezést megkezdeni csak a „Nyitott” állapotú kiírásokra van lehetőség.

A felhívásban a „Kiírás kötelező dokumentumai” és a „Kiírás egyéb dokumentumai” az alábbiak szerint elérhetők:

 • Kattintsunk a „Kiírások” menüpontra,
 • majd a „Részletek” pontra,
 • aztán a „Dokumentumok” gombra.

PDF dokumentumokat fogunk találni, ezeket kattintással lehet letölteni.

Egy adott kiírásra csak a felhívásban rögzített szervezeti kör jelentkezhet.

 

Jelentkezés menete

 • Ha elolvastuk a felhívást, már kezdhetjük is a jelentkezést.

Jelentkezni a „Kiírások” menüpontban az adott kiírásnál az „Új jelentkezés megkezdése” gombra kattintva tudunk . A későbbiekben a jelentkezést mindig a „Jelentkezések” menüpontra kattintva lehet elérni, és ha menet közben abbahagyjuk a feltöltést, itt is tudjuk folytatni, nem kell új jelentkezést létrehozni. Megkezdett jelentkezési folyamat esetén csak abban az esetben hozzunk létre új jelentkezést a „Kiírások” menüpontban, ha több csoportot szeretnénk jelentkeztetni.

 • A jelentkezés során töltsük le és nyomtassuk ki az „Alapadatok”, illetve a „Kötelezettségvállaló” füleken található hozzájáruló nyilatkozatokat. Ezeket aláírva, lepecsételve töltsük fel a megfelelő fülekre. Fontos, hogy a hozzájáruló nyilatkozaton a jelentkezési azonosítónak mindig meg kell egyeznie az adott jelentkezés azonosítójával.
 • Következő lépésként a preferált turnus(oka)t is rögzítjük. Akár több turnust is ki lehet választani. Az első helyeken mindig a számunkra megfelelő időpontokat jelöljük.
 • A jelentkeztetett gyermekek adatait a felületen elektronikusan rögzíteni kell, és a gyermekek szülei által kitöltött és aláírt „Szülői nyilatkozatot” is csatolni szükséges minden gyermek esetében. Ottalvós Élménytáborok esetén további dokumentumok feltöltése is szükséges lehet (pl. tanulói jogviszony igazolás, hátrányos helyzetet igazoló dokumentum). A felhívásban minden csatolandó dokumentum feltüntetésre kerül.
 • A kísérők adatait a felületen szintén elektronikusan rögzíteni kell, és a „Kísérői nyilatkozatot” szintén kitöltve, aláírva csatolni kell a felületre.

A nyilatkozatok a „Kiírások”-on belül, a „Részletek” gombra kattintva, a „Dokumentumok” menüpontból tölthetők le.

 

Nyertes jelentkezés esetén gyermekek és kísérők cseréjére is van lehetőség az E-tábor Plusz felületén.

Amennyiben a felhívásban szerepel (például Napközi Erzsébet-táborok esetén), úgy program- és költségtervet is szükséges készíteni a felületen.

Ha minden adatot rögzítettünk és minden nyilatkozatot hiánytalanul feltöltöttünk, a jelentkezést a „Beadás” fülön található „Ellenőrzés” gombbal tudjuk ellenőrizni. Minden esetben, ha a rendszer a jelentkezésben hibát talál, azt táblázatba gyűjtve szemlélteti a „Beadás” oldalán.

A jelentkezést csak akkor engedi a felület beadni, ha ezeket a hibákat maradéktalanul javítottuk.

Az is hibának számíthat, ha például a felhívásban foglaltakkal ellentétben több kísérőt rögzít a jelentkező. Például ebben az esetben a felület a végleges beadás előtt, az ellenőrzési szakaszban méltányossági kérelem beadását kéri. Ha a példában említettek szerinti túl sok kísérő megadása adminisztrációs hiba volt, úgy azt a jelentkező visszalépve könnyedén tudja módosítani. Viszont, ha nem adminisztrációs hibáról van szó, hanem a jelentkező ténylegesen több kísérőt szeretne delegálni, akkor a méltányossági kérelmet ki kell nyomtatni és aláírással, pecséttel ellátva feltölteni a „Méltányossági kérelmek” menüpontban.

Ha a jelentkezésben nincs hiba, akkor a „Beadás” gombbal könnyedén beküldhetjük a jelentkezést.

 

Jelentkezés lezárása

Az E-tábor Plusz jelentkezési felületen beadott jelentkezések formai és tartalmi ellenőrzésen esnek át. Amennyiben az Erzsébet Alapítvány munkatársai a jelentkezésben hibát észlelnek, úgy a jelentkezés „Hiánypótlásra megküldve” vagy „Érvénytelen” státuszba kerül.

A megfelelő javítás után „Érvényesre” módosul a jelentkezés státusza. Az E-tábor Plusz felület ezeket a jelentkezéseket az Erzsébet Alapítvány „Támogatási irányelveiben” meghatározott szempontok szerint rangsorolja, majd elbírálja. A táborozási lehetőség „Nyertes értesített” státuszú jelentkezésként mutatkozik.

Úgynevezett „Tartalék” státuszba is lehet kerülni, ez azt jelenti, hogy a táborozásban akkor tudnak részt venni, ha egy nyertes jelentkezést lemondanak. Az Erzsébet Alapítvány munkatársai ebben az esetben az E-tábor Plusz felületen keresztül minden Jelentkezőt írásban értesítenek a lehetőségről.

Mire érdemes figyelni?

 • A felületen rögzített gyermekek és kísérők adatai mindig egyezzenek meg a „Szülői nyilatkozaton” szereplő adatokkal.
 • Kiemelten figyeljünk arra, hogy a feltöltött nyilatkozatokon mindig szerepeljen aláírás.
 • A „Szülői nyilatkozatot” mindig a gyermek törvényes képviselője töltse ki és írja alá (ugyanaz a törvényes képviselő, akit a felületen rögzítettek).
 • Minden esetben a dokumentum összes oldalát töltsük fel, ha az adott dokumentum hiányosan kerül a felületre, a jelentkezéshez hiánypótlás társul.
 • Ha egy jelentkező gyermek életkora 14-18 év között van, akkor szükséges a „Szülői nyilatkozathoz” csatolni a „Korlátozottan cselekvőképes nyilatkozatot” is a gyermek aláírásával és adataival ellátva.
 • Kiemelten figyeljünk a felhívásban meghatározott jelentkezés beadási határidejére, határidő után nincs lehetőség a jelentkezés benyújtására.
 • Az esetleges hiányosságok javítására hagyjunk elegendő időt a beadási határidő előtt.
 • A beadási határidő közeledtével az ügyfélszolgálat leterheltsége nő, így a gyors segítségnyújtás érdekében, minél előbb véglegesítsük a jelentkezésüket.
 • A jelentkezés véglegesítése minden esetben a „Beadás” gombra kattintva történik, a határidő lejárta után már nincs lehetőség beadni a jelentkezést, a megkezdett állapotú jelentkezések nem érvényesek.
 • Mindig az adott felhíváshoz tartozó nyilatkozatokat töltsük fel.
 • A felhívás szövegét körültekintően olvassuk el.
 • A felületen mindig tartsuk naprakészen az intézményadatainkat. Amennyiben adatmódosítás történik, a felületen végezzük el a módosítást, majd várjuk meg a jóváhagyást.

Ha bármilyen kérdés merül fel a regisztráció vagy a jelentkezések során, keressék bizalommal az Erzsébet Alapítvány ügyfélszolgálatát:

ugyfelszolgalat@erzsebettaborok.hu

Telefon:
06-1-445-0214
06-1-445-0215
06-1-445-0216

 

korok dots oval

A jelentkezés során az ügyfélszolgálat az alábbi elérhetőségeken áll rendelkezésre:

A hatékony ügyintézés érdekében, kérjük, adott kérdésüket mindig egy csatornán, tehát vagy e-mailen vagy a felületen kezdeményezzék.