Zánkai Erzsébet-tábor

A zánkai táborhely festői környezetben, a Káli-medencében, Tihany és Badacsony között helyezkedik el. A több mint 150 hektáros komplexum saját balatoni partszakasszal, hatalmas zöldterülettel, sportpályákkal és számos, a táborozók számára ingyenes szolgáltatással – például sárkányhajózással, kalandparkkal –, valamint 2021-től már megújult szállásokkal, sportcsarnokkal, színházteremmel, vadonatúj étteremmel és multifunkcionális nyitott-fedett közösségi épülettel, továbbá a felújított, Zánka-Erzsébettábor vasútállomással várja a táborozókat.

A minden pontján teljesen új Zánkai Erzsébet-tábor befogadóképessége (heti turnusban) a fejlesztéseknek köszönhetően 2021-ben közel 3400 főre emelkedik, és 21. századi, grandiózus, modern és nyüzsgő, kultúrfesztivál hangulatú gyermektáborként nyújthat generációkon átívelő jelentőségű táborozási lehetőséget.

A vakáció időszakában változatos programokon vehetnek részt a gyerekek, jó idő esetén pedig egy autóktól elzárt gyalogos sétányon tudják megközelíteni a Balaton-partot, ahol a lidósított partszakaszon kialakított öblök és felújított vizesblokkok teszik még kényelmesebbé a strandolást, valamint a vízparti programokat.