Fonyódligeti Erzsébet-tábor

A zánkai tábor mellett a Fonyódligeti Erzsébet-tábor is teljeskörűen megújult. A végeláthatatlan balatoni partszakasszal, gyönyörű északi parti panorámával rendelkező táborhely másfél kilométer hosszan nyúlik el a Balaton mellett. Klasszikus erdei és a balatoni hangulatot ötvöző, modern, innovatív, jurtasátras gyermektáborként várja a gyermekeket a Balaton déli partján.

A fonyódligeti táborhely területén található számos, többségében a 70-es években épült, ma már korszerűtlen épületek helyén részben új, jurtasátras jellegű szállások, továbbá programhelyszínek létesültek, részben pedig a meglévő épületek újultak meg.

Összesen 5 altábor várja a táborozni vágyókat. Egy altábor 160 férőhelyes, és minden altáborhoz tartozik egy teljesen új, zuhanyzós vizesblokk. A 10-10 fős ikersátrak modern kialakításúak, vastag falakkal rendelkeznek és korszerű a szellőzéstechnika. A mintegy 800 férőhelyes létesítmény jurtái között felújított közösségi terek is szolgálják a pihenést és a szórakozást.

Az új programhelyszínek változatos és akadálymentesített környezetet biztosítanak, hogy a legszélesebb körben nyújthassanak önfeledt szórakozást és kikapcsolódást.