Tábortípusok

Ottalvós Erzsébet-táborok

Ottalvós táborok a Balaton északi és déli partján. Napi ötszöri étkezés, hamisítatlan Erzsébet-táboros élmények minden gyermeknek.

Nyári Élménytábor Fonyódligeten

Vasárnaptól péntekig tartó jurtasátras, ottalvós táborok a Balaton déli partján. Napi ötszöri étkezés és hamisítatlan Erzsébet-táboros élmények mindenkinek, széles programkínálat, fejlesztő foglalkozások.

Tovább

Osztálykirándulás Zánkán

Háromnapos, kétéjszakás ottalvós Erzsébet-táborok tavasszal és ősszel. Hétfőtől szerdáig és szerdától péntekig tartó turnusok. Változatos és színes, osztályközösséget erősítő programok.

Tovább

decor
decor-top
decor-bottom

Napközi Erzsébet-tábor

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen, színes programok és élmények országszerte. A nyári szünetben több száz helyszínen valósulnak meg Napközi Erzsébet-táborok, a szervezést évről évre az elhivatott pedagógusok végzik.

Napközi Erzsébet-tábor

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen, színes programok és élmények az ország minden pontján megszervezhető és államilag finanszírozott napközikben. A nyári szünetben több száz helyszínen zajlanak Napközi Erzsébet-táborok. A programok és a napi étkezé...

Tovább

decor

Erdélyi Erzsébet-tábor

Nyári Élménytábor Erdélyben

Felejthetetlen élmények a magyarság „erdélyi szigetén”. Vasárnaptól szombatig tartó kikapcsolódás az Erdélyi Erzsébet-táborban, oda-vissza egy-egy napos, hálókocsis vonatúttal. Magyarországon élő és erdélyi gyerekek közösen is táborozhatnak.

Tovább

decor-top
decor-bottom
decor

Családi Erzsébet-tábor

Péntektől vasárnapig együtt a család! Hétvégente a gyermekek nem az iskolai közösséggel, hanem családtagjaikkal – szüleikkel, nagyszüleikkel, testvéreikkel együtt táborozhatnak a Balatonnál.

Családi Erzsébet-tábor Zánkán

Péntektől vasárnapig együtt a család a „Zánkai Erzsébet-táborban”. Hétvégente a gyermekek a családtagjaikkal – szüleikkel, nagyszüleikkel, testvéreikkel – együtt táborozhatnak a Balatonnál.

Tovább

decor

Gyógyító Szent Erzsébet-tábor

A gyógyító táborok kiemelt célja, hogy a 7-18 év közötti, testi vagy lelki betegséggel élő és gyógyuló gyermekek számára olyan táborozás váljon elérhetővé, amelyben a közösen szerzett élményekkel a gyermekek kicsit megfeledkezhetnek a problémákról, állapotukból adódó esetleges mindennapi nehézségeikről.

Gyógyító Szent Erzsébet-tábor Zalaszabarban

Biztonság, odafigyelés, élmények. Hatnapos, ötéjszakás élményterápiás táborok térítésmentesen a speciális ellátást igénylő beteg vagy gyógyuló gyermekek számára.

Tovább

Családi Gyógyító Szent Erzsébet-tábor Zalaszabarban

Különleges Erzsébet-tábor Zalaszabarban, a speciális odafigyelést igénylő gyermeket nevelő családok számára. Péntektől vasárnapig önfeledt és biztonságos kikapcsolódás az egész családnak.

Tovább

decor
decor-top
decor-bottom

Diabétesz Erzsébet-tábor

Biztonság, odafigyelés, élmények az 1-es típusú diabétesszel élő gyermekeknek.

Diabétesz Erzsébet-tábor Zánkán

Biztonságos kikapcsolódás az 1-es típusú diabéteszes gyermekeknek a Zánkai Erzsébet-táborban a diabétesznek megfelelő, speciális igényeket is kiszolgáló napi étkezésekkel és rengeteg programmal.

Tovább

Diabétesz Erzsébet-tábor külső helyszínen ottalvós és napközi formában

Diabétesz Erzsébet-táborok napközi és ottalvós formában, az ország bármely pontján, gyermekdiabetológiában jártas szervezetek és intézmények szervezésében, állami támogatással.

Tovább

decor

Erzsébet-karácsony

Erzsébet-karácsony

A korábban egynapos Erzsébet-karácsony programjai többnapos, ottalvós programsorozattá váltak a zánkai tábor épületeinek téliesítésével és az új, valamint felújított programhelyszíneknek köszönhetően. Így a gyerekekre egy időben immár kulturális és s...

Tovább