decor-top
decor-bottom
decor decor

Leírás

A tábori élmények megtapasztalása mellett fontos, hogy különleges kulturális programokon is részt vehessenek a gyerekek, ezért 2016-ban hagyományteremtő szándékkal indult az Erzsébet-karácsony ünnepi programsorozat: az Operától kezdve a Művészetek Palotáján, az Erkel Színházon, valamint a Fővárosi Nagycirkuszon át a Papp László Budapest Sportarénáig számos helyszínen kínált szórakoztató és kulturális előadásokat a gyermekek számára egynapos programként. 2021-re viszont a korábban egynapos Erzsébet-karácsony programjai többnapos, ottalvós programsorozattá váltak a zánkai tábor épületeinek téliesítésével és az új, valamint felújított programhelyszíneknek köszönhetően. Így a gyerekekre egy időben immár kulturális és szórakoztató előadások, valamint szabadidős és adventi programok is várnak a „Zánkai Erzsébet-táborban”.

Az eseményen a gyermekek élményekben és napi ellátásban (étkezések) is részesülnek. A hazaútra hideg úticsomagot biztosít az Erzsébet Alapítvány, valamint az utazás költségét is megtéríti a résztvevőknek a táboroztatási program által.

Az Erzsébet-karácsonyra jellemzően magyarországi köznevelési, továbbá gyermekvédelmi szakellátást nyújtó intézmények jelentkezhetnek 1-8. évfolyamon tanuló gyermekcsoportokkal. Jelentkezni az erzsebettaborok.hu oldalról elérhető E-tábor Plusz online felületen lehet.