decor-top
decor-bottom
decor decor

Leírás

A tábori élmények megtapasztalása mellett fontos, hogy különleges kulturális programokon is részt vehessenek a gyerekek, ezért 2016-ban hagyományteremtő szándékkal indult az Erzsébet-karácsony ünnepi programsorozat.

Az eseményen a gyermekek az élményekben és napi ellátásban (étkezések) is részesülnek. A hazaútra pedig hideg úticsomagot is biztosít az Erzsébet Alapítvány, valamint az utazás költségét is megtéríti a résztvevőknek a táboroztatási programnak köszönhetően.

A rendezvényt évről évre hatalmas érdeklődés övezi, a nagyszámú túljelentkezések is azt mutatják, hogy az Erzsébet-karácsony kiemelt jelentőségű programlehetőség az ország minden részéről érkező gyermekek és felnőtt kísérőik számára egyaránt.

A korábban egynapos Erzsébet-karácsony programjait 2021-ben újításként többnapos, ottalvós programsorozatként tartja meg az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány az épületek téliesítésének és az új, valamint felújított programhelyszíneknek köszönhetően. Így a gyerekekre egy időben még több kulturális és szórakoztató előadás, valamint szabadidős és adventi program vár decemberben.

Az Erzsébet-karácsonyra magyarországi köznevelési, továbbá gyermekvédelmi szakellátást nyújtó intézmények jelentkezhetnek 1-8. évfolyamon tanuló gyermekcsoportokkal. Jelentkezni az erzsebettaborok.hu oldalról elérhető E-tábor Plusz online felületen lehet.