NAPKÖZI ERZSÉBET-TÁBOROK 2019

2019-ben a Napközi Erzsébet-táborra gyermekeket jelentkeztető iskolák, pedagógusok, családsegítő szolgálatok és központok, valamint kötelező közművelődési feladatokat ellátó intézmények a Fővárosi Nagycirkusz előadására is jelentkeztethették a tanulókat. A lehetőség az Erzsébet Táborok keretében volt biztosított, és a már beadott jelentkezések esetében volt mód jelezni, hogy a csoportok élni szeretnének a lehetőséggel.

2019. április 25-ig lehetett jelentkezni a 2019-es Napközi Erzsébet-táborok megvalósítására, amely az 5-9. turnusban részt vevő gyermekek és kísérőik számára egy nem mindennapi cirkuszi előadást is többletprogramként kínált péntek délelőttönként Budapesten, a Fővárosi Nagycirkuszban.

A Fővárosi Nagycirkusz porondján „Repülőcirkusz” kelt életre, melyben világszerte ismert artistaművészek kápráztatták el a publikumot. A művészek közül többen is szerepeltek a „Dumbó” című Disney-filmben, mely 2019-ben került a mozikba.

Egy világhírű olasz bohóc, modellrepülő reptetés, rúdugrószám, kutyaszám okos kis négylábúakkal, artisták földön és levegőben, lenyűgöző akrobaták, ügyes kezű zsonglőrök és még számos csoda részesei lehettek a napközisek!