Ajánló – Hajókázzon együtt a család a Dunakanyarban

Ajánló – Hajókázzon együtt a család a Dunakanyarban


A hajókázás nagy élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Visegrád és Zebegény között július 17-től 3 járatról is megcsodálhatjuk ezt a páratlan kilátást nyújtó vízi útvonalat.

A részletekről a Minimatiné oldalán olvashatunk bővebben:
https://minimatine.hu/uj-hajojarat-dunakanyarban-500-ft-os-hajojegy/

Ha pedig hajókázás helyett kirándulni szeretnénk, akkor Visegrádon a Visegrádi-hegységben barangolhatunk Dobogókő felé egy 15 km-es, turistajelzéssel jól ellátott szakaszon, túrázhatunk egyet a kisebb gyermekek számára is könnyen teljesíthető Mogyóró-hegyre, amely a Visgrádi-hegység egyik kedvelt célpontja, illetve a Visegrádi Fellegvár is minden évszakban tartogat programokat és újdonságokat az oda látogatók számára.


Visegrádi Fellegvár

Zebegényben a Dőry-kastély és Kós Károly szecessziós temploma kihagyhatatlan turisztikai célpont, de a Hegyes-tetőn található Julianus-kilátót sem érdemes kihagyni, ha erre járunk. A kilátót és a Törökmezőt összekötő tanösvény pedig a gyermeknek szolgál számos érdekes információval a Dél-Börzsöny élővilágáról.


Kós Károly templom

Ha a felsorolt programokon túl még további, felfedezésre váró helyszínekre vágyunk, az I Love Dunakanyar magazin oldalán még számos program közül válogathatunk. https://ilovedunakanyar.hu/dunakanyarlatnivalok/

 

Képek forrása: https://pixabay.com/