TESO ÉS TESTVÉR JELENTKEZÉS

Legyél TE is TESO az Erzsébet-táborokban!

Várja a jelentkezőket az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány az ország legnagyobb táboroztatási programjának csapatába. Gyere és válj több ezer gyermek „nagytestvérévé” 2023 nyarán Zánkán, Fonyódligeten, vagy Erdélyben az Erzsébet-táborokban!

Kik a TESO munkatársak?

A Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársak (TESO-k) az izgalmas tábori programok megvalósításában segédkeznek. Fő feladatuk a táborozó gyermekek aktív foglalkoztatása, a napi programok előkészítése, valamint lebonyolítása. Ők az Erzsébet Táborok táboroztatási program narancssárga pólós, szuperhős-csapatának tagjai, akik azért dolgoznak, hogy minden ottalvós Erzsébet-táborba érkező gyermek csodálatos élményekkel gazdagodjon. A TESO-k többek között ismeretterjesztő és kézműves foglalkozásokat tartanak, sportbajnokságokat, ügyességi versenyeket és tréfás játékokat rendeznek, kreativitásukkal és lelkesedésükkel színesebbé teszik a tábor életét, és mindenben segítenek, amiben csak tudnak.

 

MIÉRT jó TESO-nak lenni?
…mert gyermektáborban dolgozni ez egyik legjobb dolog a világon, hiszen felejthetetlen élményeket nyújthatsz és mosolyt csalhatsz több ezer táborozó arcára.

…mert ez a lehetőség neked szól, ha szívesen foglalkozol gyermekekkel és szeretnél tapasztalatot szerezni a táboroztatás terén.

…mert sokszínű és befogadó közösség tagjává válhatsz.

…mert csodálatos környezetben, megújult, környezettudatos táborhelyen dolgozhatsz.

…mert szakmai fejlődést segítő, ingyenes felkészítő képzésben vehetsz részt.

…mert versenyképes fizetést és egyéb juttatásokat (teljes körű ellátás, szállás, munkaruha) kapsz.

Érdekel, hogy milyen a TESO lét? Kattints IDE, és tekintsd meg videónkat.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS:

TESO jelentkezési  határidő:

2023. január 15. (vasárnap) 23:59 óra

ALTÁBORVEZETŐ jelentkezési  határidő:

2022. december 11. (vasárnap) 23:59 óra

Bármilyen felmerülő kérdés esetén a teso@erzsebettaborok.hu e-mail címen tudsz érdeklődni.

Legyél TE is TESTVÉR az Erzsébet-táborokban!

Várja a jelentkezőket az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány az ország legnagyobb táboroztatási programjának csapatába. Gyere, és élj meg egy valódi, testvéri közösséget a gyermekek szolgálatában 2023 nyarán Zánkán és Fonyódligeten az Erzsébet-táborokban!

Kik a TESTVÉR munkatársak?

A TESTVÉR munkatársak a tábor lelkivezetői, akik a táborozók igényei szerint interaktív bibliai foglalkozásokat, imaeseményeket, áhítatokat, istentiszteleteket, vezetett lelki programokat tartanak, bekapcsolódnak más programokba, de akár kötetlen beszélgetésekre is alkalmat teremthetnek jelenlétükkel.

TESTVÉRKÉNT több ezer gyermeknek viheted el az evangélium örömhírét, sokszínű és befogadó közösség tagja lehetsz, csodálatos környezetben, megújult, környezettudatos táborhelyen dolgozhatsz. Emellett szakmai fejlődést segítő, ingyenes felkészítő képzésben vehetsz részt és versenyképes fizetést, valamint egyéb juttatásokat (teljes körű ellátás, szállás, munkaruha) kapsz.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS:

TESTVÉR jelentkezési határidő:

2023. február 17. (péntek) 23:59 óra

Bármilyen felmerülő kérdés esetén a testver@erzsebettaborok.hu e-mail címen tudsz érdeklődni.