TESO

TESO-K ÉS ALTÁBORVEZETŐK KERESTETNEK

Már lehet jelentkezni Magyarország legnagyobb táboroztatási programjának csapatába, hogy 2022-ben is együtt táboroztassunk! A feladat más, mint egy átlagos munkahelyen: több ezer gyermek számára kell örömteli és felejthetetlen élményeket nyújtani a tábori hét alatt. MIÉRT? Mert minden gyermeket vár a feledhetetlen nyár!

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársakat (TESO-kat) és Altáborvezetőket (ATV-ket) keres a 2022. évi Zánkai Erzsébet-táborba és a Fonyódligeti Erzsébet-táborba. Az Erzsébet Alapítvány célja, hogy az ottalvós Erzsébet-táborok minden egyes programja élménydús és önfeledt pillanatokat, biztonságos és tartalmas kikapcsolódást nyújtson a gyermekek számára. Ennek megvalósításában nélkülözhetetlen résztvevők a TESO-k és az Altáborvezetők.

TESO-nak és Altáborvezetőnek lenni kemény, de felemelő munka. Ők mindenhol ott vannak. Minden nap más és más, tele gyerekmosollyal és kihívásokkal.

A TESO-k részt vesznek a reggeli és esti altábori ceremóniákon, az érkezéstől kezdve az egész tábori létet segítik, aktív szerepet vállalnak többek között az étkeztetésben, előkészítik és megtartják a programokat, foglalkozásokat.

Az ATV-k alapozzák meg az adott nap hangulatát, ismertetik az aktuális programokat, kapcsolatban állnak a gyermekeket kísérő felnőttekkel. Részt vesznek többek között a programok szervezésében, a tábori egységcsomagok kiosztásában.

Mindannyian olyanok, mint egy igazi tesó. Figyelnek, óvnak, kérdeznek, szerveznek, a gyerekekkel vannak, válaszolnak, irányt mutatnak, szórakoztatnak, tanítanak, vigasztalnak – egy hétre tényleg a táborozók nagytesójává válnak.

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS:

ALTÁBORVEZETŐ jelentkezési határidő: 2021. december 1. (szerda) 23:59 óra

TESO jelentkezési  határidő: 2022. január 5. (szerda) 23:59 óra

Bármilyen felmerülő kérdés esetén a teso@erzsebettaborok.hu e-mail címen tudsz érdeklődni.