Erdélyi TESO jelentkezés

Legyél TESO az Erdélyi Erzsébet-táborokban!

Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány Tábori Együttélést Segítő Operatív munkatársakat (TESO-kat) keres az Erdélyi Erzsébet-táborba a 2024-es ottalvós, nyári táborok turnusainak lebonyolításához. Az alapítvány célja, hogy az Erzsébet-táborokban izgalmas és élménydús programokon keresztül biztonságos, ugyanakkor önfeledt és tartalmas kikapcsolódást biztosítson a gyermekek számára. Ennek megvalósításában most Te is részt vehetsz!

Milyen feladatok várnak rád?

Az ország legnagyobb táboroztatási programjának munkatársaként társaiddal együtt a te feladatod, hogy az Erdélybe érkező gyerekek átéljenek egy határok nélküli, élménydús hetet, a lehető legtöbb élménnyel gazdagodjanak és minél több kikapcsolódási lehetőséggel találkozzanak. A tábororozókkal már a Budapest-Keleti pályaudvaron találkozol, segíted a vonatra felszállást, a szükséges okmányok érvényességének ellenőrzését, az úticsomagok szétosztását, a hosszú vonatút pedig remek alkalmat biztosít arra, hogy megismerd a gyerekeket. A te feladatod a turnus végén a hazautazásban való segítés is, tehát mind az oda-, mind a hazaúton együtt utazol a gyerekekkel.

Az Erdélyben táborozók, mint egy nagy család, úgy élnek együtt a táborban. TESO-ként egész nap a történések sűrűjében leszel, a gyerekek igénylik majd a figyelmedet, hozzád fordulnak először, ha meg akarják osztani az élményeiket és akkor is, ha segítségre van szükségük. A tábor ideje alatt minden programon részt veszel, a Te feladatod lesz, hogy minden táborozó időben ott legyen a gyülekezőkön, a kirándulások, városnézések alkalmával figyelemmel kíséred őket, és közben ügyelsz arra is, hogy a programokon a gyerekek jól érezzék magukat. Ha szükséges, lelkesíted, buzdítod őket, vagy együtt énekelsz velük. Ez nem egy átlagos munka, a tábor során a gyerekek megismernek és megszeretnek Téged, példakép leszel számukra, ami jó érzés, de egyben nagy felelősség is.

 

RÉSZLETEKÉRT KATTINTS:

Erdélyi TESO jelentkezési felhívás

Önéletrajz minta

Adatkezelési tájékoztató

 

Jelentkezési határidő: 2024. március 17. (vasárnap) 23:59 óra

Bármilyen felmerülő kérdés esetén a teso@erzsebettaborok.hu e-mail címen tudsz érdeklődni.