Ajánló – Nosalty

Ajánló – Nosalty


Akár fiatalabbak, akár idősebbek vagyunk talán még emlékszünk a L’ECSÓ című animációs film kultikus jeleneteire, amiben Remy a patkány, kölyökkora óta arra készült, hogy ha felnő, majd séfként dolgozhat Párizs egyik éttermében, hiszen konyhai példaképe Auguste Gusteau is megmondta: „Főzni bárki tud”.

A XXI. században már nem csak nyomtatott formában, vagy a nagymama titkos füzetében találhatunk egy-egy kincset érő receptet, hiszen számtalan alkalmazás, gasztroblog, vlog és gasztroapp áll rendelkezésünkre, ha valami finomat szeretnénk készíteni a családnak.

Ha kezdésként választani kellene, mi mindenképp a Nosalty recept- és gasztromagazin formabontó, díjjal is kitüntetett, rendkívül innovatív applikációját ajánljuk.

A Nosalty recept- és magazin tartalmait mobileszközökön is el lehet érni, rengeteg funkcióval segít a főzésben és a bevásárlásban egyaránt, de megkönnyítheti a sütés-főzés folyamatát (képekkel, videókkal, leírásokkal) is. A Nosalty-n több mint 60.000 recept, szuper praktikák és klassz cikkek, érdekes és hasznos tartalmak várnak mindenkire.

Az alkalmazás segítségével lehet böngészni az ország legnagyobb recept adatbázisában, és összeállítható a bevásárlólista is. A „Mit egyek ma?” funkcióval receptek között tudunk válogatni, így, ha nem könnyű eldönteni, mi legyen a holnapi ebéd, ez a funkció nagy segítséget jelenthet. A kiválasztott receptekhez tartozó alapanyagok rögtön hozzáadhatóak a bevásárlólistához. A bevásárlólistát kedvünk szerint alakíthatjuk, hozzáadhatunk plusz alapanyagokat, amire nincs szükség azt pedig ki is húzhatjuk. Az applikáció használatával a főzés új élményei is megtapasztalhatók az „érintés nélkül lapozható főzésmódban”. Így nem kell aggódnunk, hogy zsírfoltos lesz a telefonunk, mivel néhány suhintással, a képernyő megérintése nélkül végig lapozhatunk egy-egy receptet.

Mindezek mellett olyan interaktív szórakoztató elemeket is rejt az alkalmazás, mint például a „kajacsúszka”, melynek segítségével játékos módon, az adott étel jobbra vagy balra húzásával dönthetünk, mit ennénk és főznénk szívesen, és mit nem. A kedvenc ételeket pedig könnyedén lementhetjük a „kedvenc receptek” közé. Az applikáció további előnye, hogy ha rendszeresen használjuk a különböző funkcióit (recept kereső, videós receptek, bevásárlólista, kedvenc receptek kezelése, kajacsúszka, főzőmód), akkor különböző jelvényeket nyerhetünk. A jelvények segítségével az újonctól egészen a törzsvendégig, a vászonszatyortól az aranyszatyrokig, a kuktától a mesterszakácsig különböző szintekre juthatunk el, miközben megismerkedhetünk a hazai és a nemzetközi gasztronómia jellegzetes fogásaival.

A Nosalty applikációjában a személyes élményekre, a személyre szabott tartalmakra is külön hangsúlyt fektettek. A beállításokban nyomon követhetjük az elmentett receptjeinket, az összegyűjtött jelvényeket, a bevásárlólistát, az előzményeket, valamint a különböző értesítések is szabályozhatóak. Kóstoljunk bele a főzés és a gasztronómia világába, böngésszünk több tízezer recept közül, a jelenleg nyolc izgalmas funkciót kínáló és folyamatosan bővülő gasztro-alkalmazás segítségével! Az alkalmazás Androidon és iOS-en is elérhető, így App Store-ból és a Google Play áruházakból is letölthető.

 

Nosalty használatának menete


 

Nosalty weboldalon történő használta:

 1. Nosalty hivatalos oldalának felkeresése ITT
 2. Profil létrehozása Regisztrációval (Felhasználó név, E-mail) vagy Facebook fiók használatával.
 3. Belépés az online recept adatbázis használatára Nosalty vagy Facebook fiókkal.

 

Google Play áruházból történő telepítés (tablet, okostelefon):

 1. Google Play áruház megnyitása
 2. Nosalty – A főzés élmény című alkalmazás megkeresése a keresőben
 3. Nosalty – A főzés élmény című alkalmazás telepítése
 4. Nosalty – A főzés élmény című alkalmazás online recept adatbázisának használata

 

App Store-ból történő telepítés (tablet, okostelefon):

 1. App Store alkalmazás megnyitása
 2. Nosalty című alkalmazás megkeresése a keresőben
 3. Nosalty című alkalmazás telepítése
 4. Nosaly című alkalmazás recept online adatbázisának használata
Forrás (kép és tartalom):
https://www.nosalty.hu/
https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.centralmediacsoport.nosalty
https://pixabay.com/