Alkalmazásajánló ovisoknak és kisiskolásoknak – Connect the Dots – Dinosaurs

 

A Connect the Dots – Dinosaurs nevű applikáció a gyerekek körében kedvelt rajzos, pontösszekötő játék online változata. 3-5 éves gyermekek számára ajánlott.

Az alkalmazásban három játékmód érhető el: szám- vagy betűösszekötés választható, és van színező mód is. A pontösszekötéssel készült alkotásokat ki is lehet színezni, amit aztán az alkalmazás automatikusan elment. A feladatok a gondolkodást, a memóriát, a figyelmet és a kreativitást fejlesztik. Az appon belül nincs lehetőség a felhasználók közötti inteakciókra.

Az applikáción belül a szülői felügyelet elérhető. A beállításokhoz a szülői módban férünk hozzá (három szám beírásával), itt lehet állítani a feladattípust, a zenét, a hangot, és az adatvédelmi nyilatkozat is itt található.

Ingyenes verzió elérhető, de korlátozottan használható, mert ebben a módban csak az első néhány feladat érhető el, alkalmazáson belüli vásárlást kell végeznünk, ha tovább szeretnénk használni a programot. Előfizetés mellett az applikáció teljes mértékben reklámmentes, viszont nincs feltüntetve a családbarát jelleg.

 

Technikai információk: Az Android 4.1 és újabb verziókon futtatható applikáció. A gyártó a Kedronic UAB, amely több hasonló típusú játékot kínál, amelyek mindegyike alkalmazáson belüli vásárlásokkal működik.

Alkalmazás futtatásához szükséges engedélyek: Teljes hálózati hozzáférés; Google Play számlázási szolgáltatás.

Connect the Dots – Dinosaurs összefogaló:

Típus: rajz

Rövid leírás: A gyerekek körében kedvelt pontösszekötő játék online változata, kicsiknek.

Ajánlott életkor: 3+

Követelmény/platform: Android 4.1 és újabb

Gyártó: Kedronic UAB, több hasonló típusú játék, mind alkalmazáson belüli vásárlásokkal.

Leírás: Három játékmód: szám- vagy betűösszekötés választható, és van színező mód is. A pontösszekötéssel készült alkotásokat is ki lehet színezni, az alkalmazás automatikusan elmenti.

Készségfejlesztés: gondolkodás, memória, figyelem, kreativitás

Szülői felügyelet: A beállításokhoz a szülői módban férünk hozzá (három szám beírásával), itt lehet állítani a feladattípust, zenét, hangot, és az adatvédelmi nyilatkozat is megtalálható.

Megjegyzések /regisztráció: Csak az első néhány feladat ingyenes.

Ajánlott korosztály: 3-5 év

Alkalmazásengedélyek: teljes hálózati hozzáférés, Google Play számlázási szolgáltatás

Családbarát: nincs jelezve

Ingyenes/freemium/fizetős: Az ingyenes változat korlátozottan használható.

Reklám: nincs

Alkalmazáson belüli vásárlások: igen, 890 Ft/darab

Interakció a felhasználók között: nincs

 

 

Kiemelt kép forrása: canva.com

Kép forrása: play.google.com