Alkalmazásajánló ovisoknak és kisiskolásoknak – Bookr Kids Mesetár

 

A „Bookr Kids Mesetár” a 3-11 éves korosztály számára megfelelő meséket, történeteket tartalmaz, amelyek animált, interaktív formában érhetők el. A biztonságos, védett felületen több száz mese és játék található a legnépszerűbb könyvkiadók kínálatából, akár angol és német nyelven is. A meséket hangoskönyvként vagy a hang kikapcsolásával is lehet nézegetni, olvasni.

Az alkalmazás a hallott és írott szövegértés, valamint a digitális kompetencia fejlesztését teszi lehetővé. Továbbá diszlexia-barát és szótagoló formátum is elérhető.

A „Bookr Kids Mesetár” appban szülői felügyelet funkció működik, így lehetőség van felnőttként (születési évszám megadásával, minden bejelentkezéskor újra) belépni, ekkor férünk hozzá a beállításokhoz, regisztrációhoz, előfizetésekhez.

A felnőtt felhasználó összekapcsolhatja e-mail címével vagy Facebook fiókjával az alkalmazást, az így vásárolt előfizetéssel több eszközön is használható.

Lehetőség van ingyen betekinteni az alkalmazásba, ugyanakkor nem használható ingyenesen, többféle előfizetési opció áll rendelkezésre: az 1, 3 és 6 hónapos lehetőségek érhetők el. Az alkalmazáson belül egyes elemek is megvásárolhatók.

Reklámmentes felület, a futtatásához internetre van szükség. Az applikációban a felhasználók közötti interakció nem lehetséges.

Alkalmazás futtatásához szükséges engedélyek: Tárhely, wifi, adatküldés, teljes hálózati hozzáférés, képernyő alvás megakadályozás.

Technikai információk: Az Android 4.1 és újabb verziókon futtatható applikáció, melyet a MóraBookr gyárott.

Bookr Kids Mesetár összefoglaló

Típus: interaktív mese

Rövid leírás: animált mesekönyvek és interaktív alkalmazások

Ajánlott életkor: 3+

Követelmény/platform: Android 4.1 és újabb

Gyártó: MóraBookr

Leírás: A Mesetár a 3-11 éves korosztály számára megfelelő meséket, történeteket tartalmaz, amelyek animált, interaktív formában érhetők el. Biztonságos, védett felületen többszáz mese és játék érhető el a legnépszerűbb könyvkiadók kínálatából, angol és német nyelven is. A meséket hangoskönyvként vagy a hang kikapcsolásával is lehet nézegetni, olvasni.

Készségfejlesztés: hallott és írott szövegértés fejlesztése; a digitális kompetencia fejlesztése; diszlexia-barát és szótagoló formátum;

Szülői felügyelet: Lehetőség van felnőttként (születési évszám megadásával, minden bejelentkezéskor újra) belépni, ekkor férünk hozzá a beállításokhoz, regisztrációhoz, előfizetésekhez.

Megjegyzések /regisztráció: A felnőtt felhasználó összekapcsolhatja email-címével vagy Facebook-fiókjával az alkalmazást, az így vásárolt előfizetéssel több eszközön is elérhető az alkalmazás.

Ajánlott korosztály: 3-11 év (korosztályonként: 3-5, 5-7, 7-10 évesek)

Alkalmazásengedélyek: tárhely, wifi, adatküldés, teljes hálózati hozzáférés, képernyő alvás megakadályozás

Családbarát: igen

Ingyenes/freemium/fizetős: ingyen betekintési lehetőség, 1, 3 és 6 hónapos előfizetési lehetőség

Reklám: nincs

Alkalmazáson belüli vásárlások: Igen, az alkalmazáson belül egyes elemek is megvásárolhatók.

Interakció a felhasználók között: nincs

Offline: nem

 

Kiemelt kép forrása: canva.com

Kép forrása: https://bookrkids.com/