Alkalmazásajánló ovisoknak és kisiskolásoknak – Children Educational Game Full – Gcompris

A „Children Educational Game Full – Gcompris” egy szabad szoftveres közösség által fejlesztett, kiváló minőségű oktató szoftvercsomag 3-10 éves korú gyerekek számára, amely magyar nyelven is elérhető. A Gcompris több, mint 100 apró oktatójátékot kínál a betűtanulástól a víz körforgásán át a sakkig, memóriajátékokig és sudokuig. A játékoktól függően különböző készségek fejleszthetőek. Fontos, hogy alkalmazáson belül szülői felügyelet funkció nincs.

Ingyenesen használható regisztráció nélkül, mivel szabad szoftver, ezért reklám és alkalmazáson belüli vásárlás sincs benne. Az applikációt folyamatosan fejlesztik.

Eszköztől függően: Android, iOS és számítógépen is elérhető, macOS, Windows, Linux operációs rendszeren is fut, családbarát alkalmazás, amely offline is használható.

Alkalmazás futtatásához szükséges engedélyek: SD-kártya tartalmának olvasása; SD-kártya tartalmának módosítása vagy törlése; teljes hálózati hozzáférés; hálózati kapcsolatok megtekintése.

Az applikációban a felhasználók között nincs interakció.

Children Educational Game Full – Gcompris

Típus: fejlesztő

Rövid leírás: Szabad szoftveres közösség által fejlesztett, kiváló minőségű oktató szoftvercsomag 2-10 éves korú gyerekek számára. Magyar nyelven is hozzáférhető.

Ajánlott életkor: 3+

Követelmény/platform: eszköztől függ – Android, iOS és számítógépen is elérhető, macOS, Windows, Linux alá

Gyártó: Timothée Giet

Leírás: A Gcompris több, mint 100 apró oktatójátékot kínál a betűtanulástól a víz körforgásán át a sakkig, memóriajátékokig és sudokuig.

Készségfejlesztés: játéktól függ

Szülői felügyelet: nincs

Megjegyzések /regisztráció: Nem igényel regisztrációt, mivel szabad szoftver, ezért sem reklám, sem alkalmazáson belüli vásárlás nincs benne; folyamatosan fejlesztik.

Ajánlott korosztály: 3-10 év

Alkalmazásengedélyek: SD kártya tartalmának olvasása, SD kártya tartalmának módosítása vagy törlése, teljes hálózati hozzáférés, hálózati kapcsolatok megtekintése

Családbarát: igen

Ingyenes/freemium/fizetős: ingyenes

Reklám: nincs

Alkalmazáson belüli vásárlások: nincs

Interakció a felhasználók között: nincs

Offline: igen

 

Kép forrása: play.google.com