Alkalmazásajánló ovisoknak és kisiskolásoknak – Vizuális memória játék

A „Vizuális memóriajáték” a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt szól. Családi játék, ami fejleszti a megfigyelést és a memóriát, már 3 éves kortól használható. A Memory Kids által fejlesztett alkalmazás képeket mutat a felhasználónak, időt hagyva a megfigyeléshez, majd egy kérdés segítségével ellenőrzi a megfigyelést. Az alkalmazás angol nyelvű, a kérdéseket csak írásban teszi fel, ezért megfelelő nyelvtudás vagy szülői segítség szükséges hozzá. Az applikáció nem igényel regisztrációt, ingyenes és fizetős verzióban is használható, offline módban pedig nem működik, internetre mindenképpen szükség van.

 

Rövid bemutató a játékról:

Vizuális memória játék technikai összefoglaló:

Típus: memória

Rövid leírás: Gyerekek és felnőttek közösen is játszhatják ezt a megfigyelést, memóriát fejlesztő játékot.

Ajánlott életkor: 3+

Követelmény/platform: Android 4.1 és újabb

Gyártó: Memory Kids

Leírás: Memóriafejlesztő játék: először egy képet mutat, amelyet megfigyelhetünk, utána egy kérdést tesz fel a képpel kapcsolatban (például: Hány gyermek volt a képen? Milyen színű volt a tanárnő ruhája?). Mivel az alkalmazás angol nyelvű és a kérdéseket nem olvassa fel, a szülő segítségére szükség van, de közös játék vagy hosszas várakozás alatt hasznos lehet. Nagyobbak, felnőttek számára is szórakoztató.

Készségfejlesztés: memória, megfigyelés

Szülői felügyelet: Használata szülővel együtt javasolt; az alkalmazás információt gyűjt a letöltés és a legutóbbi használat időpontjáról.

Megjegyzések /regisztráció: Nem igényel regisztrációt.

Ajánlott korosztály: 3-99 év

Alkalmazásengedélyek: teljes hálózati hozzáférés; hálózati kapcsolatok megtekintése; a telefon alvó üzemmódjának megakadályozása; Play Install Referrer Api;

Családbarát: nem

Ingyenes/freemium /fizetős: ingyenes/létezik fizetős, reklámmentes verziója is

Reklám: igen, az ingyenes változatban, lebegő banner

Alkalmazáson belüli vásárlások: nincs

Interakció a felhasználók között: nincs

Offline: nem