Alkalmazásajánló ovisoknak és kisiskolásoknak – Puzzle Kids – Animal Shapes and Jigsaw Puzzles

A „Puzzle Kids – Animal Shapes and Jigsaw Puzzles” egy ingyenes, kirakós játék 3-5 éves gyermekek számára. Az alkalmazásban különböző típusú kirakósok találhatók, közöttük van forma- és alakzat beillesztő, továbbá árnyék felismerő játék, de a hagyományos puzzle is elérhető.

Az applikáció szülői felügyelettel működik, a beállításokhoz a szülői módban férünk hozzá (három szám beírásával). Itt lehet állítani a feladat típusát és más specifikációkat is, továbbá információkat is találunk az alkalmazás fejlesztőiről. Az applikáció teljesen családbarát és reklámmentes.

A szülő beállíthatja az elemek számát, a háttér láthatóságát. Az elkészült képekért „matrica” jár. A szülő beállíthatja a gyermek(ek) nevét (más adatot a játék nem kér) is, így több gyermek esetén ki-ki maga gyűjtheti a matricákat.

Sajnos nem magyar nyelvű, de könnyen érthető.

A játékkal a logikai készségek és a formafelismerés fejleszthető, valamint türelemre is tanít a játék.

Technikai és gyártó információk: Android 4.1 és iOS 9.0 vagy újabb verziókon futtatható applikáció.

A gyártó az RV App Studios: több teljesen ingyenes, reklámmentes, gyermekeknek szóló app is rendelkezésre áll tőlük, bevételt a felnőtteknek szóló alkalmazásokból szereznek.

Alkalmazás futtatásához szükséges engedélyek: Előtérben lévő szolgáltatás futtatás; teljes hálózati hozzáférés; hálózati és WiFi kapcsolatok megtekintése, rezgés szabályozása.

Az alkalmazás offline is használható, kommunikálni viszont nem tudnak egymás között a felhasználók.

 

Rövid bemutató a játékról:

Puzzle Kids – Animal Shapes and Jigsaw Puzzles összefoglaló:

Típus: kirakó

Rövid leírás: Kirakós játék (puzzle) kicsiknek.

Ajánlott életkor: 3+

Követelmény/platform: Android 4.1 és újabb, iOS 9.0 vagy újabb

Gyártó: RV App Studios – több teljesen ingyenes, reklámmentes gyermekeknek szóló app is elérhető tőlük, bevételt a felnőtteknek szóló alkalmazások fejlesztéséből szereznek.

Leírás: Különböző típusú kirakók, formaberakó és hagyományos puzzle, alakzatok beillesztése, árnykép felismerés is elérhető. A szülő beállíthatja az elemek számát, a háttér láthatóságát. Az elkészült képekért „matrica” jár. Magyar nyelven sajnos nem elérhető, de könnyen érthető. A szülő beállíthatja a gyermek nevét (más adatot a játék nem kér), így több gyermek esetén ki-ki maga gyűjtheti a matricákat.

Készségfejlesztés: logikai készségek, formafelismerés, türelem

Szülői felügyelet: A beállításokhoz a szülői módban férünk hozzá (három szám beírásával), itt lehet beállítani a feladattípust és más beállításokat, tájékozódni az alkalmazás fejlesztőiről.

Ajánlott korosztály: 3-5 év

Alkalmazásengedélyek: előtérben lévő szolgáltatás futtatás; teljes hálózati hozzáférés; hálózati kapcsolatok megtekintése; rezgés szabályozása; Wi-Fi kapcsolatok megtekintése;

Családbarát: Nincs jelezve, de családbarát.

Ingyenes/freemium/fizetős: ingyenes

Reklám: nincs

Alkalmazáson belüli vásárlások: nincs

Interakció a felhasználók között: nincs

Offline: igen

 

Kiemelt kép forrása: canva.com