Alkalmazásajánló ovisoknak és kisiskolásoknak – Thinkrolls: Kings and Queens

A „Thinkrolls: Kings and Queens” egy logikai játék, ami fejleszti a gondolkodást, a memóriát és a problémamegoldó készséget, serkenti a kitartást és a türelmet, továbbá a természettudományos és fizikai ismeretek bővítését is szolgálja. Színes és látványos grafikája magával ragadó világot hoz létre. A játék során karakterünkkel haladunk végig az egyre nehezedő pályákon, ahol nagy szükségünk lesz találékonyságra. Az applikáció 5 éves kortól minden korosztálynak ajánlott, felnőttek számára is tartogatnak kihívást a küldetések. Az első két szint ingyenes, a továbbiakhoz előfizetés szükséges. Internetkapcsolat nélkül is működik.

 

Rövid bemutató a játékról:

 

Thinkrolls: Kings and Queens technikai összefoglaló:

Típus: logikai

Rövid leírás: Gyönyörű grafikájú, problémamegoldási készségeket és fizikai ismereteket is fejlesztő játék.

Ajánlott életkor: 3+

Követelmény/platform: Android 4.0.3 és újabb, iOS 8.0 vagy újabb

Gyártó: Avokkido – az alkalmazásaik maga színvonalúak, díjnyertesek, de a legtöbb fizetős.

Leírás: A játék során személyre szabott karakterünk kiválasztása után minden pályán azonos a feladat: emeljük, gurítsuk, kombináljuk az akadályokat, hogy eljussunk a kulcsig, amely átvisz bennünket a következő pályára. A krokodilnak altatódalt éneklünk, a kísértetet a világosság űzi el, összekapcsolva a fizika és a fantázia világát.

Készségfejlesztés: STEM területek, természettudományos ismeretek, fizikai ismeretek, logika és problémamegoldás, ok és okozat, memória és térbeli felismerés, tervezés, türelem, kitartás

Szülői felügyelet: Szülői tájékoztató van, a játék nem igényel regisztrációt és nem gyűjt adatokat, működik korlátozott fiókkal is.

Megjegyzések /regisztráció: A játék gyártója az Avokkido, amely minőségi, fizetős, reklámmentes játékokkal van jelen a piacon, a Thinkroll sorozatban több játék is elérhető. A leírás szerint gyakorló szülők fejlesztik. Ennek a játéknak az első két szintje ingyenes.

Ajánlott korosztály: 5-99 év

Alkalmazásengedélyek: internet-hozzáférés, Google Play fiókok

Családbarát: igen

Ingyenes/freemium/fizetős: az első két szint ingyenes

Reklám: nincs

Alkalmazáson belüli vásárlások: Igen, a teljes verzióhoz történő hozzáféréshez.

Interakció a felhasználók között: nincs

Offline: igen

 

Kiemelt kép forrása: canva.com