Ha nyár, akkor vakáció, nincs ez másként a zalaszabari Gyógyító Szent Erzsébet-táborokban sem, melyek a Zobori Élménypark területén a Holnapocska Alapítvánnyal együttműködve valósulnak meg.

A Gyógyító Szent Erzsébet-táborok szervezése és megvalósítása, valamint a gyermekek jelentkeztetése egészségügyi vagy szociális területen működő intézményekkel együttműködve történik. A hatnapos, ötéjszakás élményterápiás tábor a speciális ellátást igénylő beteg vagy gyógyuló gyermekek számára biztosítja az élménydús vakációt.

A zalaszabari tábor a Zobori Élmény Park területén helyezkedik el, így a gyermekek a csodálatos területi adottságoknak köszönhetően számtalan színes programon vehetnek részt. A nagysikerű kötélpályás kalandpark mellett, vizes játszótér, 4D mozi, hullámvasút, fedett csúszdapark, izgalmas és korszerű játékok, valamint állatsimogató is biztosítja a felejthetetlen élményeket.

Az első tábori hetet bűvészfellépés, Hősök napi program és koncert is színesítette.

A tábor kiemelt célja, hogy a 7-18 év közötti gyermekek számára testi-lelki feltöltődést biztosítson, és a vakációs programok, valamint a közösségi élmények elősegítsék a gyógyulást. A gyermekeket többségében egészségügyi intézmények, kórházak jelentkeztetik (kisebb részben szociális területen működő intézmények), így szakorvosok ajánlásával és engedélyével vakációzhatnak a táborozók Zalaszabaron, ahová kezelőorvosaikkal, szakápolóikkal, a Családi Gyógyító Szent Erzsébet-táborok esetén pedig szüleikkel együtt vehetnek részt a gyerekek.