korok dots oval

A „Bookr Kids Mesetár” a 3-11 éves korosztály számára ideális meséket, történeteket tartalmaz, amelyek animált, interaktív formában érhetők el. A biztonságos, védett felületen több száz mese és játék található a legnépszerűbb könyvkiadók kínálatából, akár angol és német nyelven is. A meséket hangoskönyvként vagy a hang kikapcsolásával is lehet nézegetni, olvasni.

Kép forrása: https://bookrkids.com/

Az alkalmazás a hallott és írott szövegértés, valamint a digitális kompetencia fejlesztését teszi lehetővé, továbbá diszlexia-barát és szótagoló formátum is elérhető.

A „Bookr Kids Mesetár” appban szülői felügyelet funkció működik, így lehetőség van felnőttként (születési évszám megadásával, minden bejelentkezéskor újra) belépni, ekkor férünk hozzá a beállításokhoz, regisztrációhoz, előfizetésekhez.

A felnőtt felhasználó összekapcsolhatja e-mail címével vagy Facebook fiókjával az alkalmazást, az így vásárolt előfizetéssel több eszközön is használható az alkalmazás. A futtatásához internetre van szükség. Előny, hogy reklámmentes felületről van szó.

Előzetesen ingyen is betekinthetünk az appba, ugyanakkor aktívan nem használható ingyenesen. Többféle előfizetési opció áll rendelkezésre: az 1, a 3 és a 6 hónapos lehetőségek érhetők el. Az alkalmazáson belül egyes elemek is megvásárolhatók.

Alkalmazás futtatásához szükséges engedélyek: Tárhely, wifi, adatküldés, teljes hálózati hozzáférés, képernyő alvás megakadályozása.

Technikai információk: Az Android 4.1 és újabb verziókon futtatható az applikáció, amelyet a MóraBookr gyártott.

Kiemelt kép forrása: canva.com

Kép forrása: https://bookrkids.com/