quote

„A lehetőségek jobban összehozták a családot, mint egy csapatépítő.”

korok dots oval

A 2018-ban a Családok éve égisze alatt létrejött Családi Erzsébet-tábor egy olyan programsorozat, amely kifejezetten a minőségi családi idő eltöltésére fókuszál. A háromnapos, kétéjszakás hétvégi turnusok ideje alatt teljes körű ellátásban részesülnek a családok. Napi ötszöri, minden – speciális igényt is – kielégítő étkezés és ellátás biztosított.

A táborokba jellemzően együttműködő szervezeteken keresztül jelentkezhetnek olyan családok, akik legalább egy iskoláskorú (1-11. osztályos), érvényes tanulói jogviszonnyal rendelkező gyermeket nevelnek.

Az Erzsébet Alapítvány együttműködik a Nagycsaládosok Országos Egyesületével, az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvánnyal, a Katolikus Karitásszal, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, a Magyar Református Szeretetszolgálattal és a Sportos Cukorbetegek Egyesületével. Ezeken a szervezeteken keresztül lehet jelentkezni a Családi Erzsébet-táborokba.

A programokat tekintve a család apraja nagyja megtalálja majd a szívének kedves kikapcsolódási lehetőséget. A hagyományokhoz híven 2021-ben is nagy hangsúlyt kap a családot összekovácsoló programok sokasága, mindezek mellett a kulturális és szórakoztató kikapcsolódási lehetőségek is elérhetőek lesznek. Sportos és rekreációs programból sem lesz hiány a családi hétvégéken. A változatos programkínálat garantált, a felhőtlen családi szórakozást és a biztonságos időtöltést képzett animátorok és szakemberek jelenléte erősíti majd.