korok dots oval

Május 4-től június 10-ig osztálykirándulásoknak ad otthont a felújított Zánkai Erzsébet-tábor. Azok az iskolák, akik jelentkeznek 1-12. évfolyamos diákjaikkal a balatoni táborozásra, öt héten át, hétfőtől szerdáig, illetve szerdától péntekig tartó turnusokban vehetnek részt a zánkai táborban nyújtott mintegy 30 különféle programon. A szervező Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (Erzsébet Alapítvány) az Erzsébet Táborok táboroztatási programban biztosítja a szállást, a napi étkezéseket és az egészségügyi ellátást is. Köszönhetően az elmúlt időszak felújításainak, a zánkai tábor befogadóképessége jelentősen megnőtt, így tavasszal már 17 ezer vendéget várnak a szervezők. A köznevelési intézmények az erzsebettaborok.hu oldalról elérhető E-tábor Plusz online felületen tudnak jelentkezni március 7-ig.

A felújított Zánkai Erzsébet-tábor összes szállásépülete fűthető, ezért már bármelyik évszakban komfortos körülmények között lehet táborozni. A szobák újonnan bútorozottak, és saját fürdőszobával is rendelkeznek.

Programok

Tavasszal, a háromnapos kétéjszakás, tábori osztálykirándulásokon a szervező Erzsébet Alapítvány

  • sportprogramokat,
  • koncerteket és színházi előadást,
  • továbbá digitális kompetenciafejlesztő, környezetvédelmi és ismeretterjesztő, játékos foglalkozásokat is biztosít a táborozóknak.

De lehetőség van sétahajózásra, íjászatra, túrázásra, sőt, a diákok kipróbálhatják magukat a kalandparkban, illetve látogatást tehetnek a Haditechnikai Parkban is. A turnusok ideje alatt az iskolák is szervezhetnek kirándulásokat, így a környék látnivalóit is megismerhetik a gyermekek.

korok dots oval

A május 4-től június 10-ig tartó Erzsébet-táborokba kizárólag köznevelési intézmények jelentkezhetnek, így azok, akik tavasszal a Balatonnál szeretnének táborozni, a jelentkezéssel kapcsolatban iskoláikhoz fordulhatnak.