korok dots oval

Vakáció egy ámulatba ejtő tábori környezetben, ahol friss levegő, barátságos, bensőséges légkör, felújított táborhely várja az oda érkező diákcsoportokat. Mindez a magyarság erdélyi „szigetén”, a Madarasi Hargita lábánál lévő Erdélyi Erzsébet-táborban. Pályázni magyarországi székhellyel rendelkező köznevelési intézmények, továbbá Erdélyben működő intézmények jelentkezhetnek 1-7. évfolyamos diákcsoportokkal.

Az anyaországi táborozók vasárnap este Budapest-Keleti pályaudvarról, fekvőhelyes kocsikkal rendelkező vonattal indulnak el a gyergyószentmiklósi pályaudvarra, ahova hétfő reggelre érkeznek meg, onnan pedig a táboroztatási programban biztosított különbuszokkal utaznak tovább az Ivó településen lévő táborhelyre. A hazautazás is hasonlóan, szervezetten történik, különbuszokkal a csíkszeredai állomásra utaznak a gyermekek és kísérőik, majd péntek este vonattal folytatják útjukat Budapestre, amelyen el is töltenek egy éjszakát. A turnusok ideje alatt teljes körű ellátás, egészségügyi gondoskodás és napi ötszöri étkezés biztosított.

A táborban új, tájjellegű közösségi épületek, amfiteátrum, sportpályák, játszótér és kalandpark, valamint mezítlábas park és tiroli kötélpálya is gazdagítja a tábori programlehetőségek tárházát. Az élményszerzést csapatépítő játékok, táncház, sportprogramok, élőzenés koncert, kézműves foglalkozások és kirándulások is garantálják. Az erdélyi tábor programjai hozzájárulhatnak a magyarságtudat, továbbá az anyaországból és a határon túlról érkező táborozók közötti kapcsolat erősítéséhez elmélyítéséhez is.

Jelentkezni az erzsebettaborok.hu oldalról elérhető E-tábor Plusz online felületen lehet 2024. május 10-én 14 óráig.

Bővebb információ a jelentkezési felhívásban található, az E-tábor Plusz jelentkezési felületen a „Kiírások” menüpontban a „Részletek” -re kattintva a „Dokumentumok” fülön.

Jelentkezéssel kapcsolatos kérdésekben az ügyfélszolgálat készséggel áll rendelkezésre az ugyfelszolgalat@erzsebettaborok.hu e-mail címen vagy a +36 1 445-0214 és a+36 1 445-0215 telefonszámon hétfőtől csütörtökig 08:30-17:30, pénteken 08:30-15:00 (CET) óra között.