Elindult a jelentkezés a tavaszi táborozásra
korok dots oval

Már lehet jelentkezni a 2023-as tavaszi osztálykirándulásokra, amelyek a „Zánkai Erzsébet-táborban” valósulnak meg. Négy héten át, hétfőtől szerdáig vagy szerdától péntekig tartó turnusokba érkezhetnek azok az iskolák, akik jelentkeznek 1-8. évfolyamos diákokkal a Balaton-parti táborozásra. Jelentkezni az erzsebettaborok.hu oldalról elérhető E-tábor Plusz online felületen tudnak a köznevelési intézmények március 17-én 14:00-ig.

Osztálykirándulás a Balaton-partján

Május 15-től június 9-ig osztálykirándulásoknak ad otthont a megújult, modern gyermekvárossá fejlődött „Zánkai Erzsébet-tábor”. A gyermekek az ország bármely pontjáról érkezhetnek a kívül-belül megújult zánkai táborba, ahol 2021 óta az összes szállásépület fűthető, a szobákban pedig új bútorok és saját fürdőszoba is szolgálja a táborozók kényelmét. A programok a korszerű közösségi terekben, a felújított sportcsarnokban és színházteremben, valamint szabadtéren valósulnak meg.

Hét turnus

2023-ban az alábbi hét turnus közül lehet választani:

1. turnus 2023.05.15-17.

2. turnus 2023.05.17-19.

3. turnus 2023.05.22-24.

4. turnus 2023.05.24-26.

5. turnus 2023.05.31-06.02.

6. turnus 2023.06.05-07.

7. turnus 2023.06.07-09.

Változatos és színes, osztályközösséget erősítő programok

Idén először cirkuszi produkció is várja majd az osztálykirándulókat, emellett pedig sportprogramok, koncertek és színházi előadás, valamint digitális kompetenciafejlesztő, környezetvédelmi és ismeretterjesztő, játékos foglalkozások is garantálják a tartalmas kikapcsolódást. Továbbá sétahajózhatnak, íjászkodhatnak, túrázhatnak vagy kipróbálhatják magukat a kalandparkban és látogatást tehetnek a Haditechnikai Parkban is a diákok. A turnusok ideje alatt az iskolák maguk is szervezhetnek kirándulásokat, így a környék látnivalóit is megismerhetik a gyerekek.

Élet a zánkai táborban

A táborozás ideje alatt napi ötszöri étkezés biztosított, tekintettel a speciális étkezési igényekre is. A speciális étkezésre vonatkozó igényt a jelentkezés során szükséges előzetesen jelölni.

A „Zánkai Erzsébet-tábor” 2021-ben felújított szállásépületeiben 2, 3, 6, 7, 2×4, 8 és 10 ágyas, saját fürdőszobás, fűthető, normál és emeletes ágyakkal ellátott, részben erkélyes szobákban szállhatnak meg a csoportok.

A táborozás ideje alatt folyamatos gyermekorvosi ügyelet működik, valamint az Országos Mentőszolgálat esetkocsival van jelen a helyszínen.

Jelentkezés a tavaszi osztálykirándulásokra

Jelentkezést beadni kizárólag a www.erzsebettaborok.hu oldal E-tábor Plusz menüpontjából elérhető felületen lehet, sikeres regisztrációt követően.

Egy jelentkezés során minimum 15, maximum 60 fő gyermeket lehet jelentkeztetni. Egy jelentkező szervezet maximum 10 jelentkezést nyújthat be, valamint egy gyermek kizárólag csak egy jelentkezésben szerepelhet. Amennyiben a jelentkező szervezet egy csoportban legalább 5 fő sajátos nevelési igényű gyermeket jelentkeztet, úgy további 1 fő kísérő biztosítható.

A jelentkezések beadási sorrendje nem befolyásolja a jelentkezések elbírálását. A beadott jelentkezések eredményéről az Erzsébet Alapítvány az E-tábor Plusz rendszerén keresztül a értesíti a jelentkezőket.

A tábori osztálykirándulásokon jelképes összeg – úgynevezett részvételi biztosíték –befizetésével lehet részt venni, mely gyermekenként 1.000 Ft.

Az utazást az intézményeknek szükséges megszervezniük.

Bővebb információ: a jelentkezési felhívásban található, az E-tábor Plusz jelentkezési felületen a „Kiírások” menüpontban a „Részletek” -re kattintva a „Dokumentumok” fülön.

Jelentkezéssel kapcsolatos kérdésekben az ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésre az ugyfelszolgalat@erzsebettaborok.hu e-mail címen vagy a +36 1 445 0215 és +36 1 445 0216 telefonszámon.