„EZ EGY VIDÁM HELY”

MEGKÉRDEZTÜK A GYEREKEKET: MI VOLT A LEGJOBB AZ ERZSÉBET-TÁBORBAN?

„Az a legjobb élményem, hogy nagyszerű embereket ismerhettem meg. <3”

„Minden! A „tesóktól” kezdve az új barátokon át, egyszerűen minden! Köszönöm, hogy itt lehettem, bármikor visszajönnék. <3 <3 <3”

„Nagyon finomak voltak az ételek.”

„A legjobban a kalandpark, a Ki mit tud? és a magyarnyelv-órák tetszettek.”

„Én minden programot szerettem, de mégis a Balaton vizében fürödni volt a legjobb.”

„Minden évben itt szeretnék pihenni!”

„…a sárkányhajózás, a sétahajózás és a sy0-501 dumps digitális varázslóképző nevű program tetszett a legjobban.”

„Kirándulás Budapesten.”

Ez csupán néhány mondat a közel 1000 kárpátaljai magyar gyermek és majdnem 500 magyarul tanuló ukrán gyermek tollából, akik a kormányzati támogatásnak köszönhetően töltöttek el 1-1 hetet a Zánkai Erzsébet-táborban 2017-ben. A gyerekek az ismeret- és élményközpontú színes programokon túl, a turnusok záró napján hajókirándulással egybekötött budapesti városnézésen vettek részt, és Parlament látogatással zárták a tábori vakációt. Mind a diákok, mind a tanárok nagyon élvezték a programokat.

Nyáron Dr. Grezsa István Kárpátaljáért felelős kormánybiztos és Hartyányi Jaroszlava ukrán nemzetiségi szószóló is meglátogatta a zánkai táborban kikapcsolódó magyarul tanuló ukrán gyerekeket.

Összesen több mint 2000 határainkon passitdump N10-007 túli gyermek nyaralt az anyaországban: a Kárpátalján élők mellett ugyanis Erdélyből, a Felvidékről és Délvidékről is érkeztek gyerekek 2017-ben az Erzsébet-táborokba.