Honlapajánló – ovisoknak és kisiskolásoknak szóló oldalak – egyszervolt.hu

Honlap ajánló – ovisoknak és kisiskolásoknak szóló oldalak – egyszervolt.hu

Az egyszervolt.hu Magyarország legnagyobb óvodás és kisiskolás korú gyermekeknek szóló honlapja, a 4kids Network fenntartásában működik. Az interaktív animációs kezdőlapról indulva a gyerekek önállóan fedezhetik fel a meséket, verseket, dalokat, játékokat és a 4kids Network kapcsolódó aloldalait. A zenék, a mesék és a játékok segítségével akár a gyermekek különböző készségei is fejleszthetőek.

Regisztráció nélkül, ingyenesen elérhető, gyermekeknek ajánlott minőségi tartalmak találhatók a webhelyen. Az oldal biztonságos, így akár önállóan is böngészhetnek a gyerekek. Csekély mennyiségű, gyerekbarát reklámokat tartalmazhat az oldal.

Az egyszervolt.hu weboldalon a szülői felügyelet és betekintés funkció nem elérhető, a böngészőbeállítások segítségével kontrollálhatjuk a gyermekek tevékenységét. Az oldalon nem lehet más felhasználókkal kommunikálni. Az oldal cookie-jairól nem áll rendelkezésre információ.

http://egyszervolt.hu összefoglaló:

Név: egyszervolt.hu

Téma: mesék, dalok, játékok, versek

Regisztráció: Az oldal nem kötött regisztrációhoz.

Ingyenes/freemium/fizetős: Ingyenesen elérhető minden tartalom.

Reklám: kevés, gyerekbarát reklám

Leírás: Az egyszervolt.hu Magyarország legnagyobb gyermekeknek szóló honlapja, a 4kids Network fenntartásában működik. Az interaktív animációs kezdőlapról indulva a gyerekek önállóan fedezhetik fel a meséket, dalokat, játékokat és a 4kids Network kapcsolódó aloldalait. Biztonságos, minőségi, gyermekeknek ajánlott tartalmak, akár önállóan is böngészhetnek az oldalon a gyerekek.

Készségfejlesztés: zenehallgatás, mesenézés, játék

Szülői felügyelet, betekintés lehetősége: nincs (böngészőbeállítások segítségével) zenehallgatás, mesenézés, játék

Korosztály: óvodás, kisiskolás

Cookie-k: nincs információ

Kommunikáció lehetősége: nincs

 

Kiemelt kép forrása: canva.com

Kép forrása: egyszervolt.hu