Honlapajánló – ovisoknak és kisiskolásoknak szóló oldalak – mese.tv

A mese.tv a 4kids Network fenntartásában működő online platform, minőségi, gyermekeknek szóló videós tartalmakat kínál a hazai gyermekkultúra népszerű előadóitól (Halász Judit, Alma Együttes, Gryllus Vilmos, Levente Péter, Palya Bea, Szalóki Ági, Kaláka, Ghymes), és rajzfilmek is találhatók a kínálatban: mesék, gyerekdalok, mondókák, versek, népmesék és mesefilmek széles tárháza vár az oldalra látogatókra.

A tartalmak óvodás és kisiskolás gyermekeknek szólnak. Az oldal biztonságos, így akár önállóan is böngészhetnek a gyerekek.

Regisztráció nélkül és ingyenesen elérhető minden tartalom, amely csekély mennyiségű gyermekbarát reklámot tartalmazhat.

Az oldalon szülői felügyelet funkció és betekintési lehetősége nem elérhető, a böngészőbeállítások segítségével kontrollálhatjuk a gyermekek tevékenységét. A webhelyen nem lehet mással kommunikálni.

 

http://mese.tv

Név: mese.tv – online filmek gyerekeknek

Téma: mesék, gyerekdalok, mondókák, rajzfilmek, versek gyerekeknek, népmesék, mesefilmek

Regisztráció: Használata nem kötött regisztrációhoz.

Ingyenes/freemium/fizetős: Ingyenesen elérhető minden tartalom.

Reklám: kevés, gyerekbarát reklám

Leírás: A mese.tv a 4kids Network fenntartásában működő, minőségi online gyermekeknek szóló videós tartalmakat kínál, a hazai gyermekkultúra népszerű előadóitól (Halász Judit, Alma Együttes, Gryllus Vilmos, Levente Péter, Palya Bea, Szalóki Ági, Kaláka, Ghymes) és rajzfilmek is találhatók a kínálatban.

Készségfejlesztés: Biztonságos, minőségi, gyermekeknek ajánlott tartalmak. Akár önállóan is böngészhetnek az oldalon.

Szülői felügyelet, betekintés lehetősége: nincs (böngészőbeállítások segítségével)

Ellenőrzés: Az oldal teljesen gyerekbarát.

Ajánlott korosztály: óvodás – kisiskolás

Cookie-k: nincs információ

Kommunikáció lehetősége: nincs

 

Kép forrása: mesetv.hu