Honlapajánló – ovisoknak és kisiskolásoknak szóló oldalak – Ügyesedni

Az „Ügyesedni” a Balázs-diák taneszköz-webáruház online felülete. A játékok között rengeteg témakörben, sok különböző beállítással találunk oktató játékot. Érdemes a pedagógusoknak a gyerekek számára megfelelően kiválasztott, az egyéni fejlesztéshez szükség feladat- és nehézségi szintet kiválasztani, ezzel az otthoni fejlesztés hatékony lehet. Az oldalon számos képességfejlesztő feladat található alsós diákok számára.

44 különböző témában lehet játékokat találni, amelyek mindegyike készségfejlesztő. Például a vizuális, a matematikai, a szövegértési stb. kategóriák között tematikusan is lehet keresni.

A honlapon regisztráció nélkül a játékok demo verziója érhető el. Az egyes játéktípusok fizetős formában a Google Play-en keresztül is elérhetőek, illetve a kiadótól meg is rendelhetőek.

A tartalmak reklámmentesek. Szülői felügyeleti lehetőség nem elérhető, a felhasználók nem tudnak egymással kommunikálni az oldalon.

http://ugyesedni.hu összefoglaló:

Név: Ügyesedni

Téma: Képességfejlesztő feladatok alsó tagozatosok számára sok témakörben.

Regisztráció: Regisztráció nélkül a játékok demo verziója érhető el.

Ingyenes/freemium/fizetős: Promóciós kóddal vagy regisztrációval teljes hozzáférésre van lehetőség. Jelenleg, a koronavírus okozta veszélyhelyzet idején a DIGITALIS promóciós kóddal a honlapon ingyen lehet a játékokkal játszani. Az egyes játék-típusok fizetős formában a Google Play-en keresztül is elérhetőek, illetve a kiadótól meg is rendelhetőek.

Reklám: reklámmentes (a veszélyhelyzet idején ingyenessé tett, egyébként fizetős tartalmak)

Leírás: A Balázs-diák taneszköz-webáruház online felülete. A játékok között rengeteg témakörben, sok különböző beállítással találunk oktató játékot. Érdemes a pedagógusoknak a gyerekek számára megfelelően kiválasztott, az egyéni fejlesztéshez szükség feladat- és nehézségi szint kiválasztása, ezzel az otthoni fejlesztés hatékony lehet.

Készségfejlesztés: 44 különböző vizuális, matematikai, szövegértési stb. készség fejlesztése – ezek között tematikusan is lehet keresni.

Szülői felügyelet, betekintés lehetősége: A kóddal történő belépés során nem kell adatokat megadni, szülői felügyeleti lehetőség nincs.

Korosztály: alsó tagozatosok

Cookie-k: nincs információ

Kommunikációs lehetőség: nincs

 

Kiemelt kép forrása: canva.com

Kép forrása: ugyesedni.hu