Honlapajánló – ovisoknak és kisiskolásoknak szóló oldalak – FejlesztElek

 

A FejlesztElek óvodások és kisiskolások oktatáshoz használható ingyenes oktatóprogramok, oktatójátékok, digitális tananyagok gyűjteménye. Az oldalon a fejlesztő, Sinkovicsné Horváth Beatrix saját anyagai és más honlapokra mutató linkek is találhatók. A regisztráció lehetősége csak a „saját” tartalmakra vonatkozik, vagyis regisztráció nélkül is használható. Regisztráció után a pedagógus tanulói jelszavakat hozhat létre, így követheti tanítványai tevékenységét. A regisztráció – a pedagógus számára – fizetős, ami jelenleg 900 forint/év.

Az oldalon szülői felügyelet vagy betekintés alapértelmezett módon nincs, a gyermek tevékenységét a böngészőbeállítások segítségével ellenőrizhetjük. Ugyanakkor a pedagógus (vagy szülő) regisztráció után követheti tanítványai (gyermeke) tevékenységét.

Az oldal reklámokat tartalmazhat.

Az oldalon több kategória található: oktatóprogram, segédanyag, óvodásoknak, kreatív, blog, napi torna, unatkozol? Mindezek online tananyagokat, feladatlapokat, kísérleteket, kreatív feladatokat tömörítenek, így különböző készégek fejlesztését szolgálják.

http://www.fejlesztelek.hu/ összefoglaló:

Név: FejlesztElek

Téma: Oktatáshoz használható ingyenes oktatóprogramok, oktatójátékok, digitális tananyagok gyűjteménye.

Regisztráció: Regisztráció nélkül is használható, regisztráció után a pedagógus tanulói jelszavakat hozhat létre, így követheti tanítványai tevékenységét.

Ingyenes/freemium/fizetős: A regisztráció – a pedagógus számára – fizetős. (jelenleg 900 forint / év)

Reklám: igen

Leírás: Az oldalon a fejlesztő, Sinkovicsné Horváth Beatrix saját anyagai és más honlapokra mutató linkek is találhatók. A regisztráció lehetősége csak a „saját” tartalmakra vonatkozik.

Készségfejlesztés: Kategóriák: oktatóprogram, segédanyag, óvodásoknak, kreatív, blog, napi torna, unatkozol?

Szülői felügyelet, betekintés lehetősége: nincs (böngészőbeállítások segítségével)

Tevékenység: A pedagógus (vagy szülő) regisztráció után követheti tanítványai (gyermeke) tevékenységét.

Megjegyzések: online tananyagok, feladatlapok, kísérletek, kreatív feladatok

Ajánlott korosztály: óvoda, általános iskola

Cookie-k: nincs információ

Kommunikáció lehetősége: nincs

 

Kiemelt kép forrása: canva.com