Honlapajánló – ovisoknak és kisiskolásoknak szóló oldalak – Qulto Education

A „Qulto Education” egy interaktív feladatgyűjtemény és oktatási platform 1-12. évfolyamos diákok számára. A Qulto Education interaktív oktatási anyagok összeállítását és felhasználását teszi lehetővé, a távoktatást támogatja. A szoftver segítséget nyújt különféle forrásokból történő adatgyűjtésre, majd feladatok létrehozására. A honlapon jelenleg kilenc elkészült feladatcsomag érhető el.

A gyerekek regisztráció nélkül hozzáférnek a tartalmakhoz, a pedagógusok regisztráció után akár maguk is létrehozhatnak oktatási csomagokat, feladatokat, feladatgyűjteményeket. Használatával a tantárgyak szerinti készségek fejleszthetőek.

A pandémiás helyzetben térítésmentesen az oldal, reklámokat nem tartalmaz.

Az oldalon szülői felügyelet, betekintés lehetősége nem elérhető, a böngészőbeállítások segítségével kontrollálhatjuk a gyerekek tevékenységét.

https://education.qulto.eu/landing-page/  öszefoglaló:

Név: Qulto Education

Téma: Interaktív feladatgyűjtemény és oktatási platform.

Regisztráció: A gyerekek regisztráció nélkül hozzáférnek a tartalmakhoz, a tanárok regisztráció után akár maguk is létrehozhatnak oktatási csomagokat, feladatokat, feladatgyűjteményeket.

Ingyenes/freemium/fizetős: jelenleg ingyenes

Reklám: reklámmentes

Leírás: A távoktatást támogató eszköz, a Qulto Education interaktív oktatási anyagok összeállítását és felhasználását teszi lehetővé. A szoftver segítséget nyújt különféle forrásokból történő adatgyűjtésre majd feladatok létrehozására. A honlapon jelenleg kilenc elkészült feladatcsomag érhető el.

Készségfejlesztés: tantárgyanként változó

Szülői felügyelet, betekintés lehetősége:   nincs (böngészőbeállítások segítségével)
Korosztály: 1-12. évfolyam

Cookie-k: nincs információ

Kommunikáció lehetősége: nincs

 

Kiemelt kép forrása: canva.com

Kép forrása: education.qulto.eu/