KREATÍV PÁLYÁZAT

2019-ben az Erzsébet Alapítvány alkotói pályázatot hirdetett #KREATÍV néven, így a tanulóknak lehetőségük nyílt arra, hogy kreatív alkotások által mutassák meg az ottalvós és napközi Erzsébet-táborok során szerzett élményeiket. A pályázat határidejéig (2019. november 15.) számos remek alkotást nyújtottak be a fiatalok. A felhívásra három kategóriában lehetett egyénileg vagy csoportosan elkészített pályaműveket beadni. Az első három helyezett hivatalos volt az Erzsébet-karácsony egyik előadására, ahol a díjátadás is zajlott.

A klasszikus képzőművészeti alkotásokat két témában és két korosztályban készíthették el a diákok. Egyéni pályázat esetén a 2020. évi Családi Erzsébet-táborban való részvétel volt a fődíj, a 2. helyezett rajz- és festőkészletet vehetett át, a 3. díj pedig ajándékutalvány volt. A csoportos jelentkezés fődíja 2020-as nyári erdélyi Erzsébet-táborozás volt, a 2. helyezett tanulói csoport a 2020-as balatoni Élménytáborban nyaralhat egy héten át, a 3. helyezett csoport pedig 2020-ban őszi Osztálykiránduláson vehet részt Zánkán.

A közösségi média kategóriában egyéni pályázatot lehetett benyújtani. A fődíj itt szintén a 2020. évi Családi Erzsébet-tábori részvétel volt, a 2. legjobb pályamunkát tablettel, a 3. legjobbat pedig ajándékutalvánnyal díjazta az Erzsébet Alapítvány.

A hír kategória csoportos nyertesei az Erdélyi Erzsébet-táborban vakációzhatnak 2020-ban, a 2. helyezést elért csoport díja nyári balatoni táborozás 2020-ban Zánkán, a 3. helyezett iskolai csoport pedig 2020-ban őszi osztálykiránduláson vehet részt.