Már az őszi időszakban megvalósuló Erzsébet-táborokra is lehet pályázni

A mai napon megjelent az őszi „Igazolt hiányzás” címmel kiírt pályázati felhívás is. A háromnapos turnusokban váltakozó táborokra 2017. május 29-ig lehetett benyújtani a pályázatokat.

Az őszi táborok kiírásai mellett, az Erzsébet Táborok pályázati felületén a többi tábortípusra is várják a jelentkezőket a szervezők: a tavaszi időszakban megvalósuló táborokra május 5-ig, a nyári Élménytáborokra május 10-ig, a nyári Napközi Erzsébet-táborokra pedig május 19-ig lehet benyújtani a pályázatokat.

A Zánkai és a Fonyódligeti Erzsébet-táborokban megvalósuló, „Igazolt hiányzás” címmel kiírt pályázatok főként kiránduló osztályok körében népszerűek, ennek megfelelően 2-11. évfolyamos tanulói csoportok, azaz köznevelési intézmények jelentkezését várja a táborokat megvalósító Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány.

A Balaton északi és déli partján található táborhelyekre érkező iskolásokat az őszi időszakban is számos szolgáltatás és színes programkínálat várja: többek között kalandpark, sárkányhajó, a környező kirándulóhelyek, közösségfejlesztő programok – és az azokat megvalósító felkészült szakmai stáb tagjai – gondoskodnak arról, hogy a fiatalok ebben az időszakban is életre szóló, közös élményeket szerezzenek.