ŐSZI KIRÁNDULÁSOK NYÁRI HANGULATBAN!

Szeptember 28-án az utolsó gyermekcsoport is hazautazott a zánkai táborból, ezzel véget értek 2018-ban az őszi osztálykirándulások is. A háromnapos, kétéjszakás, élménydús programokkal színesített turnusokban összesen csaknem 8 ezren vettek részt. Azonban az Erzsébet Táboroknak itt nem volt még vége, hiszen 2018. december 20-án több ezer gyermeket várt a nagyszabású Erzsébet-karácsony.

 

Az őszi balatoni osztálykirándulások ideje alatt sem unatkoztak a résztvevő gyermekcsoportok, hiszen rengeteg lehetőség nyílt a kikapcsolódásra a háromnapos, kétéjszakás turnusok során. Mozgalmas programból pedig most sem volt hiány: óriástrambulin, kalandpark, gokart- és kerékpáros ügyességi pálya, foci, sor- és akadályverseny is várta az örökmozgókat. A csodás őszi időjárásnak köszönhetően a vizes kalandok elmaradhatatlan elemei voltak a turnusoknak, a legnépszerűbb a sárkányhajózás volt. Mindezek mellett pedig kézműves foglalkozások, balatoni sétahajózás és a Haditechnikai Park is elérhető volt az osztálykirándulók számára. A tartalmas programkínálat mellett a táborozóknak a napi bőséges étkezések is biztosítottak voltak a turnusok során.

Az őszi balatoni osztálykirándulások végeztével 2018 „ottalvós” Erzsébet-táborai lezajlottak. A tábori év december 20-án a Papp László Budapest Sportarénában zárult, ahol több ezer gyermek ünnepelhetett az Erzsébet-karácsonyon.