Rajzpályázat: Hagyományok Háza – Téli házaló szokások

Rajzpályázat: Hagyományok Háza – Téli házaló szokások

„Téli házaló szokások” témájú karácsonyi rajzpályázatot hirdet a Hagyományok Háza. Az alkotásokat idén először online is beadhatják az alkotók, ugyanakkor hagyományos postai úton is fogadják az alkotásokat.

A karácsonyi előkészületek négyhetes böjttel járó időszaka az advent. Az adventi időszak a zajos mulatságok helyett a csendes várakozás, reménykedés, befele fordulás napjai. A közösségi élet természetesen ilyenkor sem szünetel teljes mértékben, hiszen ebben az időszakban szerveződnek, készülnek fel a betlehemesek, a kántálók és egyéb karácsonyi játékok előadói.

Idei rajzpályázatunk a téli házaló szokások megjelenítésére hívja pályázóit!” – olvasható a Hagyományok Háza felhívásában.

Négy korcsoportban lehet beadni a pályaműveket, az első kategória az óvodásokat célozza, a második az általános iskola alsó tagozatát, vagyis az 1-4. osztályos diákokat, majd a harmadik kategóriában az általános iskola felsősei, az 5-8. osztályos tanulók alkothatnak. A negyedik kategóriában középiskolások műveit várják.

A jelentkezés és a pályaművek beadási határideje: 2020. december 4. 23:59

 

A nevezési feltételekről és a regisztrációról a Hagyományok Háza oldalán olvashatunk az alábbi hivatkozásra kattintva:

https://hagyomanyokhaza.hu/hu/node/5363

 

 

Tartalom forrása: https://hagyomanyokhaza.hu/hu/node/5363

Kép forrása: pixabay.com