LEZÁRULT A KREATÍV PÁLYÁZAT

2019.10.09.

2019-ben az Erzsébet Alapítvány alkotói pályázatot hirdetett #KREATÍV néven, így a tanulóknak lehetőségük nyílt arra, hogy kreatív alkotások által mutassák meg az ottalvós és napközi Erzsébet-táborok során szerzett élményeiket. A pályázat határidejéig (2019. november 15.) számos remek alkotást nyújtottak be a fiatalok. A felhívásra három kategóriában lehetett egyénileg vagy csoportosan elkészített pályaműveket beadni. Az első három helyezett hivatalos az Erzsébet-karácsony egyik előadására, ahol a díjátadás is zajlik.

DÍJÁTADÁS: 2019. december 13. péntek 11:00

A klasszikus képzőművészeti alkotásokat két témában és két korosztályban készíthették el a diákok. Egyéni pályázat esetén a Családi Erzsébet-táborban való részvétel a fődíj, a 2. helyezett rajz- és festőkészletet vehet át, a 3. díj pedig ajándékutalvány. A csoportos jelentkezés fődíja nyári erdélyi Erzsébet-táborozás, a 2. helyezett tanulói csoport a balatoni Élménytáborban nyaralhat egy héten át, a 3. helyezett csoport pedig őszi Osztálykiránduláson vehet részt Zánkán.

A közösségi média kategóriában egyéni pályázatot lehetett benyújtani. A fődíj itt szintén a Családi Erzsébet-tábori részvétel, a 2. legjobb pályamunkát tablettel, a 3. legjobbat pedig ajándékutalvánnyal díjazza az Erzsébet Alapítvány.

A hír kategória csoportos nyertesei az Erdélyi Erzsébet-táborban vakációzhatnak 2020-ban, a 2. díj nyári balatoni táborozás Zánkán, a 3. helyezett iskolai csoport pedig őszi osztálykiránduláson vehet részt.

Ezek is érdekelhetnek

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!