Őszi osztálykirándulások az Erzsébet-táborokban

2017.09.15.
A nyári, tíz héten át tartó Élménytáborok és az 500 helyszínen zajló Napközi Erzsébet-táborok után, szeptember 11-29. között összesen több mint 6000 gyermek vesz részt az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány őszi ottalvós táboraiban. A 3 napos, 2 éjszakás osztálykirándulások a Fonyódligeti Erzsébet-táborban két turnuson keresztül, a Zánkai Erzsébet-táborban pedig hat turnuson át tartanak. A következő hetekben az ország egész területéről érkeznek gyerekek Zánkára és Fonyódligetre.
Csupán két hétre csendesült el a Levendula-liget, a Csorsza Center és a Nagysátor, de a sportpályák, trambulinok, sárkányhajók és a mólók is életre kelnek, hiszen szeptember 11-től újra gyermekzsivaj tölti be ezeket a tereket is a Balaton parti Erzsébet-táborokban.
A gyerekek és kísérőik 3 napot és 2 éjszakát töltenek a zánkai és fonyódligeti táborokban, ahol ismét színes programkavalkád, kulturális és hagyományőrző foglalkozások, önismereti-, kvíz- és csapatépítő játékok, gokart és kerékpáros ügyességi versenyek, trambulinok és sétahajózás, sportolási lehetőség, sorversenyek, kalandpark, sárkányhajózás és élőzenés népzenei táncház várja a résztvevőket. Zánkán Hadipark látogatással is kiegészül az őszi programkínálat. A táborozók számára napi ötszöri bőséges étkezést biztosít az Erzsébet Alapítvány, a gyerekek testi és lelki épségét pedig 24 órás gyermekorvosi felügyelettel, vízimentő szolgálattal és szakképzett tábori munkatársak segítségével óvja az alapítvány.

Ezek is érdekelhetnek

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!