Napközi Erzsébet-tábor

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen – színes programok és élmények országszerte.…

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen – színes programok és élmények országszerte. A nyári szünetben több száz helyszínen szervezünk a helyi igényekhez igazodó napközi táborokat, szoros együttműködésben a pedagógus kollégákkal.

Élménytábor

Hamisítatlan erzsébet-táboros élmények mindenkinek! Sport, életmód, kultúra, művészet, tudomány, ismeretterjesztő,…

Hamisítatlan erzsébet-táboros élmények mindenkinek! Sport, életmód, kultúra, művészet, tudomány, ismeretterjesztő, valamint hagyományőrző foglalkozások – színes programok és élmények Zánkán és Fonyódligeten.

Élménytábor+

Az Élménytáborok tematikusan szervezett, bővített változata, ahol a programok délelőttönként…

Az Élménytáborok tematikusan szervezett, bővített változata, ahol a programok délelőttönként plusz foglalkozásokkal, edzésekkel is kiegészülnek.

Gyógyuló-tábor

Partner-táborhelyszíneinken szervezett táborainkban speciális nevelési igényű, fogyatékkal-, veleszületett szív-, illetve…

Partner-táborhelyszíneinken szervezett táborainkban speciális nevelési igényű, fogyatékkal-, veleszületett szív-, illetve reumatikus betegséggel élő, daganatos betegségekből gyógyuló, étkezési zavarokkal küzdő, valamint siket- és nagyothalló gyerekek táboroznak.

Tavaszi és őszi osztálykirándulások

Táborainkban egész évben számos felfedezni való élmény és program várja…

Táborainkban egész évben számos felfedezni való élmény és program várja a gyerekeket. A tavasszal és ősszel szervezett háromnapos táboraink főként kiránduló osztályok körében népszerűek.

Erzsébet-karácsony

Télen sem pihenünk! Az Erzsébet Táborok ünnepi rendezvénysorozatának keretében több…

Télen sem pihenünk! Az Erzsébet Táborok ünnepi rendezvénysorozatának keretében több ezer rászoruló gyermek látogathat el az Operaház, illetve a Fővárosi Nagycirkusz karácsonyi előadásaira.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!