Napközi Erzsébet-tábor

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen – színes programok és élmények országszerte.…

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen – színes programok és élmények országszerte. A nyári szünetben több száz helyszínen szervezünk a helyi igényekhez igazodó napközi táborokat, szorosan együttműködve a pedagógus kollégákkal.

Élménytábor

Hamisítatlan Erzsébet-táboros élmények mindenkinek! Sport, életmód, kultúra, művészet, tudomány, ismeretterjesztő,…

Hamisítatlan Erzsébet-táboros élmények mindenkinek! Sport, életmód, kultúra, művészet, tudomány, ismeretterjesztő, valamint hagyományőrző foglalkozások – színes programok és élmények Zánkán és Fonyódligeten.

Élménytábor+

Az Élménytáborok tematikusan szervezett, bővített változata, ahol a programok délelőttönként…

Az Élménytáborok tematikusan szervezett, bővített változata, ahol a programok délelőttönként plusz foglalkozásokkal, edzésekkel is kiegészülnek.

Gyógyító Szent Erzsébet-tábor

A partner-táborhelyszínünkön szervezett Gyógyító Szent Erzsébet-táborban speciális nevelési igényű, fogyatékkal-,…

A partner-táborhelyszínünkön szervezett Gyógyító Szent Erzsébet-táborban speciális nevelési igényű, fogyatékkal-, veleszületett szív-, illetve reumatikus betegséggel élő, daganatos betegségekből gyógyuló, étkezési zavarokkal küzdő, valamint siket- és nagyothalló gyermekek táboroznak.

Tavaszi és őszi osztálykirándulások

Táborainkban egész évben számos felfedezni való élmény és program várja…

Táborainkban egész évben számos felfedezni való élmény és program várja a gyerekeket. A tavasszal és ősszel szervezett háromnapos táboraink főként kiránduló osztályok körében népszerűek.

Erzsébet-karácsony

Az Erzsébet Táborok nem csupán a tavaszi, nyári és őszi…

Az Erzsébet Táborok nem csupán a tavaszi, nyári és őszi programokról szólnak! Decemberben az Erzsébet-karácsony ünnepi programsorozatának keretében több ezer rászoruló gyermek látogatott el a Művészetek Palotája, a Fővárosi Nagycirkusz, a Nemzeti Színház és az Erkel Színház karácsonyi előadásaira.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!