Napközi Erzsébet-tábor

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen – színes programok és élmények országszerte.…

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen – színes programok és élmények országszerte. A nyári szünetben több száz helyszínen szervezünk a helyi igényekhez igazodó napközi táborokat, szorosan együttműködve a pedagógus kollégákkal.

Élménytábor

Hamisítatlan Erzsébet-táboros élmények mindenkinek! Sport, életmód, kultúra, művészet, tudomány, ismeretterjesztő,…

Hamisítatlan Erzsébet-táboros élmények mindenkinek! Sport, életmód, kultúra, művészet, tudomány, ismeretterjesztő, valamint hagyományőrző foglalkozások – színes programok és élmények Zánkán és Fonyódligeten.

Ivói Erzsébet-tábor

Az erdélyi Erzsébet-táborban gyönyörű természeti környezetben hétfőtől péntekig a gyerekeket…

Az erdélyi Erzsébet-táborban gyönyörű természeti környezetben hétfőtől péntekig a gyerekeket számos színes tábori program, közeli szabadidős tevékenység és felejthetetlen élmények várják.

Gyógyító Szent Erzsébet-tábor

A partner-táborhelyszínünkön szervezett Gyógyító Szent Erzsébet-táborban speciális ellátást igénylő, többek…

A partner-táborhelyszínünkön szervezett Gyógyító Szent Erzsébet-táborban speciális ellátást igénylő, többek között veleszületett szív-, illetve reumatikus betegséggel élő, daganatos betegségből gyógyuló, étkezési zavarokkal küzdő, valamint siket- és nagyothalló gyermekek táboroznak.

Tavaszi és őszi Osztálykirándulások

Táborainkban egész évben számos felfedezni való élmény és program várja…

Táborainkban egész évben számos felfedezni való élmény és program várja a gyerekeket. A tavasszal és ősszel szervezett háromnapos táboraink főként kiránduló osztályok körében népszerűek.

Erzsébet-karácsony

Az Erzsébet Táborok nem csupán a tavaszi, nyári és őszi…

Az Erzsébet Táborok nem csupán a tavaszi, nyári és őszi programokról szólnak! Decemberben az Erzsébet-karácsony ünnepi programsorozatának keretében több ezer rászoruló gyermek látogatott el a Művészetek Palotája, a Fővárosi Nagycirkusz, a Nemzeti Színház és az Erkel Színház karácsonyi előadásaira.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!