Családok éve – Erzsébet-karácsony

Az Erzsébet Táborok nem csupán a tavaszi, nyári és őszi…

Az Erzsébet Táborok nem csupán a tavaszi, nyári és őszi programokról szólnak! Fontos, hogy a gyermekek a tábori élmények megtapasztalása mellett különleges kulturális programokhoz is hozzáférjenek. A 2016-ban hagyományteremtő szándékkal elindított Erzsébet-karácsony 2018-ban a Családok évének keretében valósul meg.

Napközi Erzsébet-tábor

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen – színes programok és élmények országszerte.…

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen – színes programok és élmények országszerte. A nyári szünetben több száz helyszínen valósulnak meg a napközi táborok, a szervezés évről évre szorosan együttműködve zajlik a pedagógus kollégákkal.

Élménytábor – EFOP-1.2.12-17-2017-00006 A Tábor összeköt – Erzsébet Táborok

Hamisítatlan Erzsébet-táboros élmények mindenkinek! Sport, életmód, kultúra, művészet, tudomány, ismeretterjesztő,…

Hamisítatlan Erzsébet-táboros élmények mindenkinek! Sport, életmód, kultúra, művészet, tudomány, ismeretterjesztő, valamint hagyományőrző foglalkozások – színes programok és élmények Zánkán és Fonyódligeten.

Erdélyi Erzsébet-tábor

Nyáron az "Erdélyi Erzsébet-táborban" gyönyörű természeti környezetben hétfőtől péntekig a…

Nyáron az "Erdélyi Erzsébet-táborban" gyönyörű természeti környezetben hétfőtől péntekig a gyerekeket számos színes tábori program, közeli szabadidős tevékenység és felejthetetlen élmények várták. Ősszel pedig erdélyi gyermekek mehetnek osztálykirándulásra a táborba.

Gyógyító Szent Erzsébet-tábor

A partner-táborhelyszíneken szervezett Gyógyító Szent Erzsébet-táborokban speciális ellátást igénylő, többek…

A partner-táborhelyszíneken szervezett Gyógyító Szent Erzsébet-táborokban speciális ellátást igénylő, többek között veleszületett szív-, illetve reumatikus betegséggel élő, daganatos betegségből gyógyuló, étkezési zavarokkal küzdő, valamint siket- és nagyothalló gyermekek táboroznak nyaranta.

Családi Erzsébet-tábor

A Zánkai Erzsébet-tábor egy különleges programsorozatnak is otthont adott 2018-ban,…

A Zánkai Erzsébet-tábor egy különleges programsorozatnak is otthont adott 2018-ban, a Családok évében: a Családi Erzsébet-táborokban a gyermekek nem az iskolai közösséggel, hanem családtagjaikkal – szüleikkel, nagyszüleikkel, testvéreikkel együtt tapasztalhatták meg az Erzsébet-tábori szabadidős létet.

Tavaszi és őszi Osztálykirándulások

Az Erzsébet-táborokban egész évben számos felfedezni való élmény és program…

Az Erzsébet-táborokban egész évben számos felfedezni való élmény és program várja a gyerekeket. A tavasszal és ősszel szervezett háromnapos, kétéjszakás táborok főként kiránduló osztályok körében népszerűek.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!