Élménytábor – EFOP-1.2.12-17-2017-00006 A Tábor összeköt – Erzsébet Táborok

Hamisítatlan Erzsébet-táboros élmények mindenkinek! Sport, életmód, kultúra, művészet, tudomány, ismeretterjesztő,…

Hamisítatlan Erzsébet-táboros élmények mindenkinek! Sport, életmód, kultúra, művészet, tudomány, ismeretterjesztő, valamint hagyományőrző foglalkozások – színes programok és élmények a Balatonnál.

Napközi Erzsébet-tábor

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen – színes programok és élmények országszerte.…

Tartalmas kikapcsolódás a lakóhelyen – színes programok és élmények országszerte. A nyári szünetben több száz helyszínen valósulnak meg a napközi táborok, a szervezés évről évre szorosan együttműködve zajlik a pedagógus kollégákkal.

Erdélyi Erzsébet-tábor

Erdélyben, a Madarasi Hargitánál lévő Ivó településen a táborozók számára…

Erdélyben, a Madarasi Hargitánál lévő Ivó településen a táborozók számára biztosítottak a színes programok és a felejthetetlen élmények, a táboron belüli és azon kívüli kirándulások és programok, valamint a napi ötszöri étkezés és a 24 órás orvosi ügyelet.

Gyógyító Szent Erzsébet-tábor

A partner-táborhelyszíneken szervezett Gyógyító Szent Erzsébet-táborokban speciális ellátást igénylő, többek…

A partner-táborhelyszíneken szervezett Gyógyító Szent Erzsébet-táborokban speciális ellátást igénylő, többek között veleszületett szív-, illetve reumatikus betegséggel élő, daganatos betegségből gyógyuló, étkezési zavarokkal küzdő, valamint siket- és nagyothalló gyermekek táboroznak nyaranta.

Családi Erzsébet-tábor

A Családi Erzsébet-táborokban a gyermekek nem az iskolai közösséggel, hanem…

A Családi Erzsébet-táborokban a gyermekek nem az iskolai közösséggel, hanem családtagjaikkal – szüleikkel, nagyszüleikkel, testvéreikkel együtt tapasztalhatják meg az Erzsébet-tábori szabadidős létet hosszú hétvégék alkalmával.

Osztálykirándulások

Az Erzsébet-táborokban egész évben számos felfedezni való élmény és program…

Az Erzsébet-táborokban egész évben számos felfedezni való élmény és program várja a gyerekeket. Az ottalvós háromnapos, kétéjszakás táborok főként a kiránduló osztályok körében népszerűek.

Erzsébet-karácsony

Az Erzsébet Táborok nem csupán a tavaszi, nyári és őszi…

Az Erzsébet Táborok nem csupán a tavaszi, nyári és őszi programokról szólnak! Fontos, hogy a gyermekek a tábori élmények megtapasztalása mellett különleges kulturális programokhoz is hozzáférjenek. A 2016-ban hagyományteremtő szándékkal elindított Erzsébet-karácsony 2019-ben is színes programmal várta a résztvevőket.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Add meg az email címed és értesítünk minden újdonságról!