2023. 12. 12.

Télen is Erzsébet-táborok mintegy 17 ezer résztvevővel

Mintegy 180 ezren vesznek részt idén az Erzsébet-táborokban, ezen belül a karácsonyi táborok ideje alatt összesen 17 ezer vendég kapcsolódhat be az ünnepi programsorozatba.

Tovább

2023. 12. 12.

Összesen 12 ezer résztvevő táborozhat az Erzsébet-karácsony turnusaiban Zánkán

Az Erzsébet-karácsony turnusaiban Zánkán összesen 12 ezer részvevő táborozhat, ahol sokféle szórakozási lehetőség, köztük cirkuszi előadás, korcsolyapálya, adventi és sportos programok, lelki foglalkozások várnak a gyerekekre.

Tovább

2023. 12. 12.

A téli Erzsébet-táborokban összesen 17 ezer vendég vehet részt

A karácsonyi táborok ideje alatt összesen 17 ezer vendég kapcsolódhat be az ünnepi programsorozatba, év végéig pedig összesen mintegy 180 ezren vehetnek részt a különféle Erzsébet-táborokban.

Tovább

2023. 09. 29.

Ősszel mintegy 19 ezren kapcsolódhattak ki az őszi Erzsébet-táborokban

Az őszi Erzsébet-táborokban október 1-ig összesen mintegy 19 ezren vehettek részt. Novembertől pedig ünnepi programokkal várja a gyermekeket és családokat a Zánkai Erzsébet-tábor.

Tovább

2023. 09. 29.

Mintegy 19 ezren vesznek részt az őszi Erzsébet-táborokban

A tavaszi és a nyári Erzsébet-táborok után ősszel is folytatódtak az Erzsébet-táborok, és a Zánkai Erzsébet-táborba télen is várja a szervező Erzsébet Alapítvány a gyermekeket. Az őszi táborokban – azaz a zánkai és az erdélyi osztálykirándulásokon, valamint a zánkai családi táborokban október 1-ig összesen mintegy 19 ezren vesznek részt.

Tovább

2023. 09. 29.

Hornung Ágnes: Mintegy 19 ezren vesznek részt az őszi Erzsébet-táborokban

Az őszi Erzsébet-táborokban, a zánkai és az erdélyi osztálykirándulásokon, valamint a zánkai családi táborokban október 1-ig mintegy 19 ezren vesznek részt.

Tovább

2023. 09. 04.

Életet menthet a vízi szem, már balatoni Erzsébet-táborok strandján is!

Az Erzsébet-táborokat szervező Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány idén két speciális, víz alatti szonárt (AquaEye készüléket) is vásárolt, amelyek a Zánkai Erzsébet-táborba és a Fonyódligeti Erzsébet-táborba kerültek. Ezekben a gyermektáborokban már ez a speciális eszköz is az átfogó biztonsági intézkedések része.

Tovább

2023. 09. 04.

Vízi szem – életet menthet a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat eszköze már a balatoni Erzsébet-táborokban is!

Idén két speciális, víz alatti szonárt (AquaEye készüléket) is vásárolt az Erzsébet-táborokat szervező Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, amelyek a Zánkai Erzsébet-táborba és a Fonyódligeti Erzsébet-táborba kerültek. Ezekben a gyermektáborokban már ez a speciális eszköz is az átfogó biztonsági intézkedések része.

Tovább
/ 15 oldal