2023. 09. 04.

Életet menthet a vízi szem, már balatoni Erzsébet-táborok strandján is!

Az Erzsébet-táborokat szervező Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány idén két speciális, víz alatti szonárt (AquaEye készüléket) is vásárolt, amelyek a Zánkai Erzsébet-táborba és a Fonyódligeti Erzsébet-táborba kerültek. Ezekben a gyermektáborokban már ez a speciális eszköz is az átfogó biztonsági intézkedések része.

Tovább

2023. 09. 04.

Vízi szem – életet menthet a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat eszköze már a balatoni Erzsébet-táborokban is!

Idén két speciális, víz alatti szonárt (AquaEye készüléket) is vásárolt az Erzsébet-táborokat szervező Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány, amelyek a Zánkai Erzsébet-táborba és a Fonyódligeti Erzsébet-táborba kerültek. Ezekben a gyermektáborokban már ez a speciális eszköz is az átfogó biztonsági intézkedések része.

Tovább

2023. 09. 04.

Sikeresen lezárultak a nyári, balatoni Erzsébet-táborok

A nyári táborok mellett lezárult az Erzsébet Alapítvány által 2017 óta megvalósított európai uniós projekt is.

Tovább

2023. 09. 04.

Véget értek a nyári, balatoni Erzsébet-táborok és lezárult az Erzsébet Alapítvány által 2017 óta megvalósított „A Tábor összeköt – Erzsébet Táborok” című európai uniós projekteurópai uniós projekt

A projekt hét év alatt 13,5 milliárd forint összegű többletforrást biztosított a balatoni táborok szervezéséhez, a programok bővítéséhez és fejlesztéséhez, valamint infrastrukturális beruházásokhoz.

Tovább

2023. 09. 04.

Véget értek a nyári Erzsébet-táborok, ahol összesen több mint 130 ezren kapcsolódtak ki a szünidőben

Csak Zánkán és Fonyódligeten június 18-tól augusztus végéig 35 ezren táborozhattak, köztük négyezer határon túli gyermek is érkezett a Balatonhoz.

Tovább

2023. 09. 04.

Több mint 130 ezren kapcsolódhattak ki az Erzsébet-táborokban a szünidőben

Hornung Ágnes úgy fogalmazott, hogy a kormány a családtámogatások egyik különleges elemének tekinti az Erzsébet-táborokat, amelyek egyrészt leveszik a nyaraltatás terhét a szülőkről, másrészt élményeket nyújtanak a részt vevő fiataloknak.

Tovább

2023. 08. 22.

Herczegh Anita: Minden gyermeknek felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége

Felhőtlen nyári kikapcsolódásra van szüksége minden gyermeknek, erre a zánkai táborban lehetőség adódik minden évben – mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége az Erzsébet-táborban tett csütörtöki látogatása alkalmából újságíróknak a helyszínen.

Tovább

2023. 08. 22.

Százötvenen vehetnek részt a Regőczi Alapítvány támogatottjai közül az Erzsébet-táborokban

Herczegh Anita – aki férjével, Áder János korábbi köztársasági elnökkel közösen látogatta meg a Zánkán táborozó családokat – kiemelte: fontosnak tartják, hogy ne csak anyagilag támogassák azokat a gyerekeket, akik a koronavírus-járványban egyik vagy mindkét szülőjüket elvesztették, hanem élményeket, kikapcsolódási lehetőséget adjanak nekik.

Tovább
/ 15 oldal